Objavljeno: srijeda, 12.12.2018.

Grad Valpovo i SOS Dječje selo Ladimirevci zajedno za bolju budućnost djece

Zoran Relić, direktor SOS Dječeg sela Ladimirevci i gradonačelnik Grada Valpova, Matko Šutalo, potpisali su ugovor o sufinanciranju rada logopeda.

Prema odredbama potpisanog ugovora, rad logopeda u SOS Dječjem selu Ladimirevci sufinancirat će se od 1. travnja 2019. godine do kraja godine, s namjerom nastavka te suradnje i u budućem razdoblju.

Prigodom potpisivanja ugovora gradonačelnik je zahvalio na pruženoj prilici da Grad Valpovo pruži ovaj maleni doprinos razvoju suradnje između SOS Dječjeg sela i grada na dobrobit djece, te svih stanovnika s područja Valpovštine, kojima je pomoć logopeda potrebna.

Zoran Relić prisutne je upoznao s počecima djelovanja SOS Dječjeg sela u Ladimirevcima te s projektima obiteljske skrbi i jačanja obitelji pa i s počecima projekta pružanja stručne pomoći logopeda. Sponzori toga projekta tijekom dvije godine su bili članovi Rotary kluba Zagreb Dora, a po isteku njihova sponzorstva, brigu o sufinanciranju tog projekta preuzima Grad Valpovo.

Tijekom provođenja tog projekta u SOS selu, u Kući za jačanje obitelji, opremljen je logopedski kabinet i odmah od početka pružao je usluge malim stanovnicima SOS sela Ladimirevci, ali i drugima kojima je pomoć logopeda bila potrebna. Logoped radi i s roditeljima i odgajateljima i pomaže im u stjecanju spoznaja koje im koriste u radu s djecom.

'Prema do sada pokazanim interesima s Gradom Valpovom, zahvaljujući gradonačelniku Šutalu ostvarit ćemo kontinuiranu partnersku suradnju u ovom, ali i drugim projektima, koje smo već nominirali i s nestrpljenjem očekujemo vijesti o prihvaćanju', naglasio je Zoran Relić.

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više