Objavljeno: srijeda, 12.12.2018.

Grad Valpovo i SOS Dječje selo Ladimirevci zajedno za bolju budućnost djece

Zoran Relić, direktor SOS Dječeg sela Ladimirevci i gradonačelnik Grada Valpova, Matko Šutalo, potpisali su ugovor o sufinanciranju rada logopeda.

Prema odredbama potpisanog ugovora, rad logopeda u SOS Dječjem selu Ladimirevci sufinancirat će se od 1. travnja 2019. godine do kraja godine, s namjerom nastavka te suradnje i u budućem razdoblju.

Prigodom potpisivanja ugovora gradonačelnik je zahvalio na pruženoj prilici da Grad Valpovo pruži ovaj maleni doprinos razvoju suradnje između SOS Dječjeg sela i grada na dobrobit djece, te svih stanovnika s područja Valpovštine, kojima je pomoć logopeda potrebna.

Zoran Relić prisutne je upoznao s počecima djelovanja SOS Dječjeg sela u Ladimirevcima te s projektima obiteljske skrbi i jačanja obitelji pa i s počecima projekta pružanja stručne pomoći logopeda. Sponzori toga projekta tijekom dvije godine su bili članovi Rotary kluba Zagreb Dora, a po isteku njihova sponzorstva, brigu o sufinanciranju tog projekta preuzima Grad Valpovo.

Tijekom provođenja tog projekta u SOS selu, u Kući za jačanje obitelji, opremljen je logopedski kabinet i odmah od početka pružao je usluge malim stanovnicima SOS sela Ladimirevci, ali i drugima kojima je pomoć logopeda bila potrebna. Logoped radi i s roditeljima i odgajateljima i pomaže im u stjecanju spoznaja koje im koriste u radu s djecom.

'Prema do sada pokazanim interesima s Gradom Valpovom, zahvaljujući gradonačelniku Šutalu ostvarit ćemo kontinuiranu partnersku suradnju u ovom, ali i drugim projektima, koje smo već nominirali i s nestrpljenjem očekujemo vijesti o prihvaćanju', naglasio je Zoran Relić.

Objavljeno:
petak, 11.01.2019.

Konzum 'zamotao ljubav' u obliku donacije za djecu u SOS Dječjem selu

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana ljudi velikog srca iz trgovačkog lanca Konzum, pokrenulo je akciju koja je ostavarila odlične rezultate. Tako je SOS Dječjem selu Hrvatska uručena donacija u iznosu od 200.000 kuna.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 10.01.2019.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 02.01.2019.

Opereta za sretno djetinjstvo

Iznimno smo sretni kad uspješne hrvatske tvrtke prepoznaju važnost sretnog i bezbrižnog odrastanja, kao i ljepotu pomaganja.

Saznajte više