Objavljeno: četvrtak, 13.12.2018.

Zvjezdani Advent u Zagrebu

Po čemu je tako poseban zagrebački Advent, provjerilo je 18 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Protekla dva dana djeca su uživala u predbožićnom ugođaju glavnoga grada, uz nezaobilazno klizanje, „fuliranje“ pod svjetlima bezbrojnih lampica i uživanje u toploj čokoladi.

Za potpuni kraljevski boravak se pobrinuo gospodin Antonio Križić i djelatnici hotela „Sundial“ u kojem su mali gosti proveli večer i jutro za pamćenje.

Posjeta zvjezdanom Zagrebu upotpunjena je i posjetom izložbe u okviru Dana europske suradnje te razgledavanjem Kuće Europe.

Nakon sudjelovanja na interaktivnom predavanju o Europskoj uniji i predstavništvu Europske komisije, „zvjezdice“ su svoje znanje pokazale u zabavnom nagradnom kvizu, te tako uz jedinstveno iskustvo vožnje zimskim vlakom, u Ladimirevce na kraju ponijele i vrijedne nagrade.

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više