Objavljeno: četvrtak, 13.12.2018.

Zvjezdani Advent u Zagrebu

Po čemu je tako poseban zagrebački Advent, provjerilo je 18 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Protekla dva dana djeca su uživala u predbožićnom ugođaju glavnoga grada, uz nezaobilazno klizanje, „fuliranje“ pod svjetlima bezbrojnih lampica i uživanje u toploj čokoladi.

Za potpuni kraljevski boravak se pobrinuo gospodin Antonio Križić i djelatnici hotela „Sundial“ u kojem su mali gosti proveli večer i jutro za pamćenje.

Posjeta zvjezdanom Zagrebu upotpunjena je i posjetom izložbe u okviru Dana europske suradnje te razgledavanjem Kuće Europe.

Nakon sudjelovanja na interaktivnom predavanju o Europskoj uniji i predstavništvu Europske komisije, „zvjezdice“ su svoje znanje pokazale u zabavnom nagradnom kvizu, te tako uz jedinstveno iskustvo vožnje zimskim vlakom, u Ladimirevce na kraju ponijele i vrijedne nagrade.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Saznajte više