Objavljeno: četvrtak, 13.12.2018.

Zvjezdani Advent u Zagrebu

Po čemu je tako poseban zagrebački Advent, provjerilo je 18 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Protekla dva dana djeca su uživala u predbožićnom ugođaju glavnoga grada, uz nezaobilazno klizanje, „fuliranje“ pod svjetlima bezbrojnih lampica i uživanje u toploj čokoladi.

Za potpuni kraljevski boravak se pobrinuo gospodin Antonio Križić i djelatnici hotela „Sundial“ u kojem su mali gosti proveli večer i jutro za pamćenje.

Posjeta zvjezdanom Zagrebu upotpunjena je i posjetom izložbe u okviru Dana europske suradnje te razgledavanjem Kuće Europe.

Nakon sudjelovanja na interaktivnom predavanju o Europskoj uniji i predstavništvu Europske komisije, „zvjezdice“ su svoje znanje pokazale u zabavnom nagradnom kvizu, te tako uz jedinstveno iskustvo vožnje zimskim vlakom, u Ladimirevce na kraju ponijele i vrijedne nagrade.

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više