Objavljeno: četvrtak, 13.12.2018.

Zvjezdani Advent u Zagrebu

Po čemu je tako poseban zagrebački Advent, provjerilo je 18 djece iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Protekla dva dana djeca su uživala u predbožićnom ugođaju glavnoga grada, uz nezaobilazno klizanje, „fuliranje“ pod svjetlima bezbrojnih lampica i uživanje u toploj čokoladi.

Za potpuni kraljevski boravak se pobrinuo gospodin Antonio Križić i djelatnici hotela „Sundial“ u kojem su mali gosti proveli večer i jutro za pamćenje.

Posjeta zvjezdanom Zagrebu upotpunjena je i posjetom izložbe u okviru Dana europske suradnje te razgledavanjem Kuće Europe.

Nakon sudjelovanja na interaktivnom predavanju o Europskoj uniji i predstavništvu Europske komisije, „zvjezdice“ su svoje znanje pokazale u zabavnom nagradnom kvizu, te tako uz jedinstveno iskustvo vožnje zimskim vlakom, u Ladimirevce na kraju ponijele i vrijedne nagrade.

Objavljeno:
petak, 11.01.2019.

Konzum 'zamotao ljubav' u obliku donacije za djecu u SOS Dječjem selu

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana ljudi velikog srca iz trgovačkog lanca Konzum, pokrenulo je akciju koja je ostavarila odlične rezultate. Tako je SOS Dječjem selu Hrvatska uručena donacija u iznosu od 200.000 kuna.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 10.01.2019.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 02.01.2019.

Opereta za sretno djetinjstvo

Iznimno smo sretni kad uspješne hrvatske tvrtke prepoznaju važnost sretnog i bezbrižnog odrastanja, kao i ljepotu pomaganja.

Saznajte više