Objavljeno: petak, 14.12.2018.

Lekenik 'odjenuo' Božićno ruho

Tradicionalna Božićna priredba u SOS Dječjem selu Lekenik i ove je godine razveselila okupljene prijatelje, partnere i suradnike. Uz red violine, recitacije, dramskog nastupa i pjesme večer je protekla u pravom slavljeničkom raspoloženju.

Svečani dio programa otvorili su naši najmlađi izvedbom popularne dječje pjesmice 'Kad se male ruke slože'. Preslatkim nastupom podsjetili su na zajedništvo koje veže svu djecu u SOS Dječjim selima, a i šire.

U ime Udruge SOS Dječje selo Hrvatska sve je prisutne pozdravila rizničarka Predsjedništva Udruge, gospođa Lea Sokolić, dok je Predsjednica Županijske skupštine Sisak, gospođa Ivanka Roksandić svima zaželjela lijepe blagdane i još puno uspjeha u daljnjem radu.

Za glazbeni dio programa pobrinuli su se virtuozi na violinama koji su, pod mentorskom palicom profesora Budaka, ponovno oduševili ovom glazbenom vještinom, a mlada glazbenica Jana Pelikan pokazala je i zavidne pjevačke sposobnosti.

Posebni gosti ovoga puta bili su zbor umirovljenika iz Doma za starije 'Ksaver' pod nazivom 'Ne damo se', koji su božićnu priredbu uveličali izvedbom pjesme 'Tiha noć'.

Kao šlag na kraju i uvertira u domjenak zapjevao nam je pjevač proslavljenog benda 'Prljavo kazalište', Mladen Bodalec. Pored solo izvedbe hitova 'Što sad ljubav ima s tim' i 'Marina', Mladen je zapjevao i svevremenski hit 'Heroj ulice', ali uz pratnju rock benda SOS Dječjeg sela Lekenik. Zabava se nastavila uz pjesmu, ples i ukusne zalogaje.

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više