Objavljeno: petak, 14.12.2018.

Lekenik 'odjenuo' Božićno ruho

Tradicionalna Božićna priredba u SOS Dječjem selu Lekenik i ove je godine razveselila okupljene prijatelje, partnere i suradnike. Uz red violine, recitacije, dramskog nastupa i pjesme večer je protekla u pravom slavljeničkom raspoloženju.

Svečani dio programa otvorili su naši najmlađi izvedbom popularne dječje pjesmice 'Kad se male ruke slože'. Preslatkim nastupom podsjetili su na zajedništvo koje veže svu djecu u SOS Dječjim selima, a i šire.

U ime Udruge SOS Dječje selo Hrvatska sve je prisutne pozdravila rizničarka Predsjedništva Udruge, gospođa Lea Sokolić, dok je Predsjednica Županijske skupštine Sisak, gospođa Ivanka Roksandić svima zaželjela lijepe blagdane i još puno uspjeha u daljnjem radu.

Za glazbeni dio programa pobrinuli su se virtuozi na violinama koji su, pod mentorskom palicom profesora Budaka, ponovno oduševili ovom glazbenom vještinom, a mlada glazbenica Jana Pelikan pokazala je i zavidne pjevačke sposobnosti.

Posebni gosti ovoga puta bili su zbor umirovljenika iz Doma za starije 'Ksaver' pod nazivom 'Ne damo se', koji su božićnu priredbu uveličali izvedbom pjesme 'Tiha noć'.

Kao šlag na kraju i uvertira u domjenak zapjevao nam je pjevač proslavljenog benda 'Prljavo kazalište', Mladen Bodalec. Pored solo izvedbe hitova 'Što sad ljubav ima s tim' i 'Marina', Mladen je zapjevao i svevremenski hit 'Heroj ulice', ali uz pratnju rock benda SOS Dječjeg sela Lekenik. Zabava se nastavila uz pjesmu, ples i ukusne zalogaje.

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više