Objavljeno: petak, 14.12.2018.

Lekenik 'odjenuo' Božićno ruho

Tradicionalna Božićna priredba u SOS Dječjem selu Lekenik i ove je godine razveselila okupljene prijatelje, partnere i suradnike. Uz red violine, recitacije, dramskog nastupa i pjesme večer je protekla u pravom slavljeničkom raspoloženju.

Svečani dio programa otvorili su naši najmlađi izvedbom popularne dječje pjesmice 'Kad se male ruke slože'. Preslatkim nastupom podsjetili su na zajedništvo koje veže svu djecu u SOS Dječjim selima, a i šire.

U ime Udruge SOS Dječje selo Hrvatska sve je prisutne pozdravila rizničarka Predsjedništva Udruge, gospođa Lea Sokolić, dok je Predsjednica Županijske skupštine Sisak, gospođa Ivanka Roksandić svima zaželjela lijepe blagdane i još puno uspjeha u daljnjem radu.

Za glazbeni dio programa pobrinuli su se virtuozi na violinama koji su, pod mentorskom palicom profesora Budaka, ponovno oduševili ovom glazbenom vještinom, a mlada glazbenica Jana Pelikan pokazala je i zavidne pjevačke sposobnosti.

Posebni gosti ovoga puta bili su zbor umirovljenika iz Doma za starije 'Ksaver' pod nazivom 'Ne damo se', koji su božićnu priredbu uveličali izvedbom pjesme 'Tiha noć'.

Kao šlag na kraju i uvertira u domjenak zapjevao nam je pjevač proslavljenog benda 'Prljavo kazalište', Mladen Bodalec. Pored solo izvedbe hitova 'Što sad ljubav ima s tim' i 'Marina', Mladen je zapjevao i svevremenski hit 'Heroj ulice', ali uz pratnju rock benda SOS Dječjeg sela Lekenik. Zabava se nastavila uz pjesmu, ples i ukusne zalogaje.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Saznajte više