Objavljeno: srijeda, 19.12.2018.

Lijepe čestitke, ugodni gosti i vrijedni pokloni stigli s FER-a u Lekenik

Već tradicionalni gosti u SOS Dječjem selu Lekenik, predstavnici Fakulteta elektrotehnike i računalstva, stigli su i ove godine kako bi djeci uljepšali blagdane.

Uz iskrene čestitke povodom nadolazećih blagdana, u ime dekana izv.prof.dr.sc. Gordana Gledeca, profesora i svih studenata, naši dragi gosti pristigli su ruka punih darova.

Ove godine poklonili su nam novi laptop, slatke božićne poklon pakete, uredsku opremu i pregršt sportskih majica sa svojim logotipom kojim su htjeli počastiti djecu. Dragi gosti obišli su SOS Dječje selo i SOS Društveni centar, gdje smo ih upoznali s jednom od naših najdražih aktivnosti - robotikom. Pozvali smo studente da nam se pridruže u edukaciji djece iz područja kompjutorske pismenosti i robotike, te da sudjeluju u projektu Croatian Makersa.

Veselimo se druženju i u nadolazećoj 2019. godini.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Saznajte više