Objavljeno: srijeda, 19.12.2018.

Lijepe čestitke, ugodni gosti i vrijedni pokloni stigli s FER-a u Lekenik

Već tradicionalni gosti u SOS Dječjem selu Lekenik, predstavnici Fakulteta elektrotehnike i računalstva, stigli su i ove godine kako bi djeci uljepšali blagdane.

Uz iskrene čestitke povodom nadolazećih blagdana, u ime dekana izv.prof.dr.sc. Gordana Gledeca, profesora i svih studenata, naši dragi gosti pristigli su ruka punih darova.

Ove godine poklonili su nam novi laptop, slatke božićne poklon pakete, uredsku opremu i pregršt sportskih majica sa svojim logotipom kojim su htjeli počastiti djecu. Dragi gosti obišli su SOS Dječje selo i SOS Društveni centar, gdje smo ih upoznali s jednom od naših najdražih aktivnosti - robotikom. Pozvali smo studente da nam se pridruže u edukaciji djece iz područja kompjutorske pismenosti i robotike, te da sudjeluju u projektu Croatian Makersa.

Veselimo se druženju i u nadolazećoj 2019. godini.

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više