Objavljeno: srijeda, 19.12.2018.

Lijepe čestitke, ugodni gosti i vrijedni pokloni stigli s FER-a u Lekenik

Već tradicionalni gosti u SOS Dječjem selu Lekenik, predstavnici Fakulteta elektrotehnike i računalstva, stigli su i ove godine kako bi djeci uljepšali blagdane.

Uz iskrene čestitke povodom nadolazećih blagdana, u ime dekana izv.prof.dr.sc. Gordana Gledeca, profesora i svih studenata, naši dragi gosti pristigli su ruka punih darova.

Ove godine poklonili su nam novi laptop, slatke božićne poklon pakete, uredsku opremu i pregršt sportskih majica sa svojim logotipom kojim su htjeli počastiti djecu. Dragi gosti obišli su SOS Dječje selo i SOS Društveni centar, gdje smo ih upoznali s jednom od naših najdražih aktivnosti - robotikom. Pozvali smo studente da nam se pridruže u edukaciji djece iz područja kompjutorske pismenosti i robotike, te da sudjeluju u projektu Croatian Makersa.

Veselimo se druženju i u nadolazećoj 2019. godini.

Objavljeno:
petak, 11.01.2019.

Konzum 'zamotao ljubav' u obliku donacije za djecu u SOS Dječjem selu

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana ljudi velikog srca iz trgovačkog lanca Konzum, pokrenulo je akciju koja je ostavarila odlične rezultate. Tako je SOS Dječjem selu Hrvatska uručena donacija u iznosu od 200.000 kuna.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 10.01.2019.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 02.01.2019.

Opereta za sretno djetinjstvo

Iznimno smo sretni kad uspješne hrvatske tvrtke prepoznaju važnost sretnog i bezbrižnog odrastanja, kao i ljepotu pomaganja.

Saznajte više