Objavljeno: srijeda, 19.12.2018.

Lijepe čestitke, ugodni gosti i vrijedni pokloni stigli s FER-a u Lekenik

Već tradicionalni gosti u SOS Dječjem selu Lekenik, predstavnici Fakulteta elektrotehnike i računalstva, stigli su i ove godine kako bi djeci uljepšali blagdane.

Uz iskrene čestitke povodom nadolazećih blagdana, u ime dekana izv.prof.dr.sc. Gordana Gledeca, profesora i svih studenata, naši dragi gosti pristigli su ruka punih darova.

Ove godine poklonili su nam novi laptop, slatke božićne poklon pakete, uredsku opremu i pregršt sportskih majica sa svojim logotipom kojim su htjeli počastiti djecu. Dragi gosti obišli su SOS Dječje selo i SOS Društveni centar, gdje smo ih upoznali s jednom od naših najdražih aktivnosti - robotikom. Pozvali smo studente da nam se pridruže u edukaciji djece iz područja kompjutorske pismenosti i robotike, te da sudjeluju u projektu Croatian Makersa.

Veselimo se druženju i u nadolazećoj 2019. godini.

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više