Objavljeno: ponedjeljak, 24.12.2018.

Legenda i dalje živi

Crni Vitez i kneginja Ružica ponovno su posjetili SOS Dječje selo Ladimirevci i u prigodnoj predstavi pred mnogobrojnim malim i velikim zaljubljenicima u „Zimske bajke“ oživjeli duh davnih srednjovjekovnih vremena.

U pomoć im je ovoga puta priskočilo čak pet Djedova Božićnjaka koji su u ime naših brojnih prijatelja iz udruge Red Vitezova Ružice grada i Zajednice žena Katarina Zrinski iz Čačinaca, Turističke zajednice Čačinci, tvrtke Matešić d.o.o. i Obrta Knežević, kao i Nogometnog i košarkaškog kluba Mladost Čačinci, Kulturno-umjetničkog društva Čačinci, Osnovnih škola Antun Gustav Matoš Čačinci i Ivana Brlić Mažuranić iz Orahovice, uz poruke ljubavi i mira svim SOS obiteljima poklonile slatke voćne darove za još jedne snažne, zdrave i sretne blagdane.

Za toplu zimu u Selu dodatno pobrinule žene iz sekcije rukotvorine KUD-a Čačinci isplevši šarene kape, rukavice i šalove za male junake i junakinje!

Objavljeno:
petak, 11.01.2019.

Konzum 'zamotao ljubav' u obliku donacije za djecu u SOS Dječjem selu

Uoči božićnih i novogodišnjih blagdana ljudi velikog srca iz trgovačkog lanca Konzum, pokrenulo je akciju koja je ostavarila odlične rezultate. Tako je SOS Dječjem selu Hrvatska uručena donacija u iznosu od 200.000 kuna.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 10.01.2019.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 02.01.2019.

Opereta za sretno djetinjstvo

Iznimno smo sretni kad uspješne hrvatske tvrtke prepoznaju važnost sretnog i bezbrižnog odrastanja, kao i ljepotu pomaganja.

Saznajte više