Objavljeno: ponedjeljak, 24.12.2018.

Legenda i dalje živi

Crni Vitez i kneginja Ružica ponovno su posjetili SOS Dječje selo Ladimirevci i u prigodnoj predstavi pred mnogobrojnim malim i velikim zaljubljenicima u „Zimske bajke“ oživjeli duh davnih srednjovjekovnih vremena.

U pomoć im je ovoga puta priskočilo čak pet Djedova Božićnjaka koji su u ime naših brojnih prijatelja iz udruge Red Vitezova Ružice grada i Zajednice žena Katarina Zrinski iz Čačinaca, Turističke zajednice Čačinci, tvrtke Matešić d.o.o. i Obrta Knežević, kao i Nogometnog i košarkaškog kluba Mladost Čačinci, Kulturno-umjetničkog društva Čačinci, Osnovnih škola Antun Gustav Matoš Čačinci i Ivana Brlić Mažuranić iz Orahovice, uz poruke ljubavi i mira svim SOS obiteljima poklonile slatke voćne darove za još jedne snažne, zdrave i sretne blagdane.

Za toplu zimu u Selu dodatno pobrinule žene iz sekcije rukotvorine KUD-a Čačinci isplevši šarene kape, rukavice i šalove za male junake i junakinje!

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više