Objavljeno: ponedjeljak, 24.12.2018.

Legenda i dalje živi

Crni Vitez i kneginja Ružica ponovno su posjetili SOS Dječje selo Ladimirevci i u prigodnoj predstavi pred mnogobrojnim malim i velikim zaljubljenicima u „Zimske bajke“ oživjeli duh davnih srednjovjekovnih vremena.

U pomoć im je ovoga puta priskočilo čak pet Djedova Božićnjaka koji su u ime naših brojnih prijatelja iz udruge Red Vitezova Ružice grada i Zajednice žena Katarina Zrinski iz Čačinaca, Turističke zajednice Čačinci, tvrtke Matešić d.o.o. i Obrta Knežević, kao i Nogometnog i košarkaškog kluba Mladost Čačinci, Kulturno-umjetničkog društva Čačinci, Osnovnih škola Antun Gustav Matoš Čačinci i Ivana Brlić Mažuranić iz Orahovice, uz poruke ljubavi i mira svim SOS obiteljima poklonile slatke voćne darove za još jedne snažne, zdrave i sretne blagdane.

Za toplu zimu u Selu dodatno pobrinule žene iz sekcije rukotvorine KUD-a Čačinci isplevši šarene kape, rukavice i šalove za male junake i junakinje!

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 04.09.2020.

Doviđenja ljeto, dobrodošla nam jesen

Unatoč izazovnom početku odgojno-obrazovne godine naši veseli Ladimirevčni oprostili su se od ljeta i s osmijehom pozdravili početak jeseni.

Saznajte više