Objavljeno: ponedjeljak, 24.12.2018.

Legenda i dalje živi

Crni Vitez i kneginja Ružica ponovno su posjetili SOS Dječje selo Ladimirevci i u prigodnoj predstavi pred mnogobrojnim malim i velikim zaljubljenicima u „Zimske bajke“ oživjeli duh davnih srednjovjekovnih vremena.

U pomoć im je ovoga puta priskočilo čak pet Djedova Božićnjaka koji su u ime naših brojnih prijatelja iz udruge Red Vitezova Ružice grada i Zajednice žena Katarina Zrinski iz Čačinaca, Turističke zajednice Čačinci, tvrtke Matešić d.o.o. i Obrta Knežević, kao i Nogometnog i košarkaškog kluba Mladost Čačinci, Kulturno-umjetničkog društva Čačinci, Osnovnih škola Antun Gustav Matoš Čačinci i Ivana Brlić Mažuranić iz Orahovice, uz poruke ljubavi i mira svim SOS obiteljima poklonile slatke voćne darove za još jedne snažne, zdrave i sretne blagdane.

Za toplu zimu u Selu dodatno pobrinule žene iz sekcije rukotvorine KUD-a Čačinci isplevši šarene kape, rukavice i šalove za male junake i junakinje!

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više