Objavljeno: petak, 28.12.2018.

Tražimo novog člana našeg tima!

Priprema obroka za do 20 ljudi vam nije strana, a pri tome volite rad s djecom? Čekamo vas!

SOS Dječje selo Hrvatska u potrazi je za kuharom/icom, u Zajednici mladih u Velikoj Gorici. Ako imate minimalno dvije godine iskustva u kulinarstvu, odnosno pripremi obroka za 20 osoba, a volite rad s djecom, odnosno mladima, ovo je idealna pozicija za vas.

Osim pripreme ručka i održavanja higijene kuhinje, potrebno je, naravno, voditi brigu i o zdravstvenoj ispravnosti obroka, a zadatak bi vam bio i podijeliti svoje kulinarsko znanje s mladima i podučiti ih raspolaganju novcem prilikom nabavke hrane. 

Posao je ovo koji je dinamičan, a naše Zajednice mladih mjesta su prepuna zabave, druženja i smijeha. 

Natječaj je otvoren do 07.01.2019.

Molimo Vas da životopis pošaljete na e-mail adresu posao@sos-dsh.hr uz obaveznu naznaku pozicije za koju se prijavljujete (Za natječaj – Kuhar/ica – Zajednica mladih Velika Gorica).

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Saznajte više