Objavljeno: petak, 28.12.2018.

Tražimo novog člana našeg tima!

Priprema obroka za do 20 ljudi vam nije strana, a pri tome volite rad s djecom? Čekamo vas!

SOS Dječje selo Hrvatska u potrazi je za kuharom/icom, u Zajednici mladih u Velikoj Gorici. Ako imate minimalno dvije godine iskustva u kulinarstvu, odnosno pripremi obroka za 20 osoba, a volite rad s djecom, odnosno mladima, ovo je idealna pozicija za vas.

Osim pripreme ručka i održavanja higijene kuhinje, potrebno je, naravno, voditi brigu i o zdravstvenoj ispravnosti obroka, a zadatak bi vam bio i podijeliti svoje kulinarsko znanje s mladima i podučiti ih raspolaganju novcem prilikom nabavke hrane. 

Posao je ovo koji je dinamičan, a naše Zajednice mladih mjesta su prepuna zabave, druženja i smijeha. 

Natječaj je otvoren do 07.01.2019.

Molimo Vas da životopis pošaljete na e-mail adresu posao@sos-dsh.hr uz obaveznu naznaku pozicije za koju se prijavljujete (Za natječaj – Kuhar/ica – Zajednica mladih Velika Gorica).

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više