Objavljeno: srijeda, 02.01.2019.

Opereta za sretno djetinjstvo

Iznimno smo sretni kad uspješne hrvatske tvrtke prepoznaju važnost sretnog i bezbrižnog odrastanja, kao i ljepotu pomaganja.

 Neizmjerno smo ponosni što uspješno surađujemo s tvrtkom Opereta nekretnine. Tvrtka je to koja sudjeluje u odrastanju djece u SOS Dječjem selu Lekenik, pokrivanjem režijskih troškova jedne SOS obitelji.

Budući da se suradnja nastavlja već drugu godinu za redom, članovi Opereta tima već su se s nama družili u SOS Dječjem selu Lekenik te proveli sretne i nezaboravne trenutke prilikom proslave 25. rođendana sela.

Stoga nam je posebno drago kada, uz pomoć našoj djeci, dobijemo i prijatelje za poželjeti!

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više