Objavljeno: četvrtak, 24.01.2019.

Veliki planinari u posjetu malim

Naši dragi prijatelji, planinari iz Planinarskog društva Zanatlija Osijek, posjetili su SOS Dječje selo Ladimirevci i donijeli lijepe poklone.

Osječki planinari s kojima mališani iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare već četvrtu godinu, stigli su nam u goste. Dragi prijatelji ovoga su puta stigli punih ruku. Donijeli su donaciju planinarske opreme i novčanu donaciju za članarine malim planinarima.

U SOS kući Šipak ugostilo ih je četvero planinara, članova sekcije za djecu i mlade Dumina, koji sa svojom SOS mamom Andrejom planinare od 2017. godine.

Dva najmlađa dječaka u kući, koja su pod bor dobila štapove za planinarenje, jedva čekaju svoj prvi izlet. Kako je to s planinarima, druženje je prošlo u pjesmi, smijehu i pričama o prošlim izletima i predstojećem, prvom ovogodišnjem, planinarenju kojem se svi jako vesele.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 30.01.2020.

Nastavak planinarske sezone

Planinari iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija Osijek planinareći su uživali u predivnom zimskom okolišu! Ali i učili pružanje prve pomoći.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više