Objavljeno: četvrtak, 24.01.2019.

Veliki planinari u posjetu malim

Naši dragi prijatelji, planinari iz Planinarskog društva Zanatlija Osijek, posjetili su SOS Dječje selo Ladimirevci i donijeli lijepe poklone.

Osječki planinari s kojima mališani iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare već četvrtu godinu, stigli su nam u goste. Dragi prijatelji ovoga su puta stigli punih ruku. Donijeli su donaciju planinarske opreme i novčanu donaciju za članarine malim planinarima.

U SOS kući Šipak ugostilo ih je četvero planinara, članova sekcije za djecu i mlade Dumina, koji sa svojom SOS mamom Andrejom planinare od 2017. godine.

Dva najmlađa dječaka u kući, koja su pod bor dobila štapove za planinarenje, jedva čekaju svoj prvi izlet. Kako je to s planinarima, druženje je prošlo u pjesmi, smijehu i pričama o prošlim izletima i predstojećem, prvom ovogodišnjem, planinarenju kojem se svi jako vesele.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više