Objavljeno: četvrtak, 24.01.2019.

Veliki planinari u posjetu malim

Naši dragi prijatelji, planinari iz Planinarskog društva Zanatlija Osijek, posjetili su SOS Dječje selo Ladimirevci i donijeli lijepe poklone.

Osječki planinari s kojima mališani iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare već četvrtu godinu, stigli su nam u goste. Dragi prijatelji ovoga su puta stigli punih ruku. Donijeli su donaciju planinarske opreme i novčanu donaciju za članarine malim planinarima.

U SOS kući Šipak ugostilo ih je četvero planinara, članova sekcije za djecu i mlade Dumina, koji sa svojom SOS mamom Andrejom planinare od 2017. godine.

Dva najmlađa dječaka u kući, koja su pod bor dobila štapove za planinarenje, jedva čekaju svoj prvi izlet. Kako je to s planinarima, druženje je prošlo u pjesmi, smijehu i pričama o prošlim izletima i predstojećem, prvom ovogodišnjem, planinarenju kojem se svi jako vesele.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.02.2019.

Zabava pod maskama

U petak, 15. veljače, maškare su zavladale kućama u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 05.02.2019.

Pridruži se našem timu!

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na raznim lokacijama, zastanite, poslušajte ih. Možda vam uljepša dan pokoja priča iz naših SOS Dječjih sela.

Saznajte više