Objavljeno: srijeda, 09.12.2009.

Sveti Nikola u SOS dječjem selu

Dana 6. prosinca djecu u SOS-Dječjem selu Lekenik razveselio je dolazak sv.Nikole.

Zanimljivo je to što je za svako dijete znao kakve su mu ocjene u školi i je li tijekom godine bilo poslušno ili je bilo nestašluka. Saznali smo da je Krampus ostao tamo negdje oko Karlovca i da ga sv. Nikola nije htio dovesti u Lekenik, ali su zato s njim došli njegovi pomoćnici anđeli.

Sva su djeca na poklon dobila slatkiše i igračke nakon što su pred svetim Nikolom pokazala što znaju. Tako je Leona u dramskoj naučila krasan tekst, a Mandy plesne korake, Emanuel je pravi navijač koji zna kako treba navijati a ne divljati na utakmici, Diana je osvojila tri medalje na Taekwondo natjecanjima ... i tako redom sva djeca su pokazala po nešto što su naučila u protekloj godini.

Zaista, Krampusu nije bilo mjesto u Lekeniku ove godine.

ovdje pogledajte slike

Objavljeno:
petak, 21.09.2018.

Zabava i učenje uz prijatelje iz Ine

U SOS Dječjem selu Ladimirevci, djeca od petog do osmog razreda, saznala su kako bezbrižno surfati internetom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 13.09.2018.

Pronađi SOS predstavnike i postani dio tima!

Diljem Hrvatske naši predstavnici marljivo prezentiraju rad Udruge. Zastani, možeš doznati i kako se priključiti našem timu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 05.09.2018.

SOS Dječje selo Hrvatska traži ljude! Možda trebamo baš tebe!

Ako si pozitivna, komunikativna i motivirana osoba koja lako pristupa ljudima i najviše od svega voli raditi u timskom okruženju, imamo za tebe ponudu iz snova. Prijavi se na oglas za posao i postani SOS predstavnik.

Saznajte više