Objavljeno: ponedjeljak, 04.02.2019.

Uz HIGHER i vi budite prijatelj SOS Dječjeg sela Hrvatska

Hrvatska start-up kompanija Supera moć uključila se u projekt marketinga za opće dobro pod nazivom „Dani dobrih prijatelja“ SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Tako će tijekom veljače, od svakog prodanog HIGHERA– energetskog napitka nove generacije, donirati 1 kunu za djecu u SOS Dječjem selu Hrvatska.

Supera moć razvila je energetski napitak nove generacije, baziran na kombinaciji prirodnih i funkcionalnih sastojaka - bez šećera, bez kofeina i s 0 kalorija, koji je kao takav jedinstven na tržištu EU, kao i tržištu našeg jugoistočnog susjedstva.

Danas znamo da je prekomjerni unos šećera povezan s brojnim civilizacijskim bolestima, problemima s dentalnim zdravljem i prekomjernom težinom. Istovremeno, prekomjeran unos kofeina može uzrokovati ovisnost, ali i migrene, depresiju, umor, teškoće s disanjem te brojne druge neželjene efekte.

U nastojanjima za stvaranjem boljeg izbora, razvijen je HIGHER, napitak za poticanje energije, baziran na prirodnim sastojcima, od kojih su dva glavna ekstrakti make i ginsenga, biljaka tradicionalno korištenih u Južnoj Americi i Aziji za mentalnu i tjelesnu vitalnost. HIGHER ne sadrži kofein, šećer, bez kalorijske je vrijednosti (0 kalorija) te je bogat vitaminima B-skupine i mineralima cinkom i selenom. Kao takav, ovaj proizvod predstavlja potpuno novu kategoriju pića na domaćem tržištu koja vrijedi više.

I vi možete, birajući HIGHER kao bolji izbor za svakodnevnu energiju, podržati misiju i viziju Udruge SOS Dječje sele Hrvatska te postati njihov prijatelj.

Potražite Higher na prodajnim mjestima SPAR, Konzum, Metro, INA, Crodux, Lukoil, Apios ili na ekupi.hr te kupnjom proizvoda donirajte 1 kunu za potrebe SOS Dječjeg sela Hrvatska.

SOS Dječja sela brinu se za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj i vjerskoj pripadnosti, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više