Objavljeno: utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Proteklih dana, naše SOS mame i tete iz SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci, imale su priliku sudjelovati u zanimljivoj edukaciji korištenja programa za izradu CEWE fotoknjiga.

U radionici organiziranoj od strane naših dugogodišnjih partnera, tvrtke Cewe, uz 24 SOS mame i tete, sudjelovalo i 130 mališana, stanovnika SOS Dječjeg sela Hrvatska.

'Ovom akcijom htjeli smo da svaka SOS obitelj ima svoju dugogodišnju CEWE fotoknjigu lijepih uspomena', rekao je regionalni menadžer CEWE-a Igor Roth.

Po završetku edukacije, SOS mame i tete, ali i svi djelatnici SOS Dječjih sela posebno su bili sretni znajući kako će prekrasni trenuci djetinjstva ostati najljepša uspomena u budućnosti.

A mališani? Njih je ovo sve jako zabavilo, a neprocjenjivu vrijednost fotografije uvidjet će kada odrastu :-)

Objavljeno:
petak, 12.04.2019.

Složiti robota – i to možemo

Sedmero sjajnih malih robotičara iz SOS Dječjeg sela Lekenik sudjelovalo je na radionici „Kako odgojiti robota uz pomoć Boscha?“ u organizaciji našeg dugogodišnjeg partnera, tvrtke Bosch.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 11.04.2019.

Njegujemo odnos s biološkim roditeljima

Već 27 godina pružamo alternativnu skrb djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Održali smo radionicu u Lekeniku koja nam pomaže jačati vještine i nastaviti uspješan rad.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.04.2019.

Pljesak kojim se ponosimo

Naši mališani su postali pravi mali uigrani glumci. Svoju predstavu, „U stihu priča o dječaku Hlapiću“, koju su odigrali i pred publikom u dvorani Vatroslav Lisinski, uprizorili su u Domu kulture Buševec.

Saznajte više