Objavljeno: utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Proteklih dana, naše SOS mame i tete iz SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci, imale su priliku sudjelovati u zanimljivoj edukaciji korištenja programa za izradu CEWE fotoknjiga.

U radionici organiziranoj od strane naših dugogodišnjih partnera, tvrtke Cewe, uz 24 SOS mame i tete, sudjelovalo i 130 mališana, stanovnika SOS Dječjeg sela Hrvatska.

'Ovom akcijom htjeli smo da svaka SOS obitelj ima svoju dugogodišnju CEWE fotoknjigu lijepih uspomena', rekao je regionalni menadžer CEWE-a Igor Roth.

Po završetku edukacije, SOS mame i tete, ali i svi djelatnici SOS Dječjih sela posebno su bili sretni znajući kako će prekrasni trenuci djetinjstva ostati najljepša uspomena u budućnosti.

A mališani? Njih je ovo sve jako zabavilo, a neprocjenjivu vrijednost fotografije uvidjet će kada odrastu :-)

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više