Objavljeno: utorak, 05.02.2019.

Knjiga uspomena svakoj SOS obitelji

Fotografiranje, učenje, poziranje i prije svega dobra zabava, tako je uvijek kad nam u goste dođu naši prijatelji iz tvrtke CEWE.

Proteklih dana, naše SOS mame i tete iz SOS Dječjeg sela Lekenik i Ladimirevci, imale su priliku sudjelovati u zanimljivoj edukaciji korištenja programa za izradu CEWE fotoknjiga.

U radionici organiziranoj od strane naših dugogodišnjih partnera, tvrtke Cewe, uz 24 SOS mame i tete, sudjelovalo i 130 mališana, stanovnika SOS Dječjeg sela Hrvatska.

'Ovom akcijom htjeli smo da svaka SOS obitelj ima svoju dugogodišnju CEWE fotoknjigu lijepih uspomena', rekao je regionalni menadžer CEWE-a Igor Roth.

Po završetku edukacije, SOS mame i tete, ali i svi djelatnici SOS Dječjih sela posebno su bili sretni znajući kako će prekrasni trenuci djetinjstva ostati najljepša uspomena u budućnosti.

A mališani? Njih je ovo sve jako zabavilo, a neprocjenjivu vrijednost fotografije uvidjet će kada odrastu :-)

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više