Objavljeno: srijeda, 27.02.2019.

Vrijeme je za pustolovine

U ovo karnevalsko doba, kada se naši mališani pretvaraju u vile, klaune i likove iz raznih crtanih filmova, izlet koji su za njih organizirali prijatelji iz Lions cluba Agram, došao je kao naručen.

 U Cinestar kinu u Avenue mallu, pedeset djece i djelatnika SOS Dječjeg sela Lekenik, uživalo je u crtanom filmu Asterix i Obelix.
Lions club Agram pobrinuo se za cjelokupnu organizaciju i prijevoz, a na našim mališanima bilo je samo da se prepuste pustolovinama ovog veselog dvojca.

Obzirom da u utorak imamo maskenbal na temu likova iz crtanih filmova, izlet u kino bilo je tek zagrijavanje za veliku zabavu koja nas očekuje.

Mališani su oduševljeni ovim izletom, a po povratku u Selo, SOS mame bile su oduševljene njihovim uratcima. Asterix i Obelix nacrtani dječjim ručicama toliko su vjerodostojni da bi se i veliki umjetnici posramili :)

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više