Objavljeno: srijeda, 27.02.2019.

Vrijeme je za pustolovine

U ovo karnevalsko doba, kada se naši mališani pretvaraju u vile, klaune i likove iz raznih crtanih filmova, izlet koji su za njih organizirali prijatelji iz Lions cluba Agram, došao je kao naručen.

 U Cinestar kinu u Avenue mallu, pedeset djece i djelatnika SOS Dječjeg sela Lekenik, uživalo je u crtanom filmu Asterix i Obelix.
Lions club Agram pobrinuo se za cjelokupnu organizaciju i prijevoz, a na našim mališanima bilo je samo da se prepuste pustolovinama ovog veselog dvojca.

Obzirom da u utorak imamo maskenbal na temu likova iz crtanih filmova, izlet u kino bilo je tek zagrijavanje za veliku zabavu koja nas očekuje.

Mališani su oduševljeni ovim izletom, a po povratku u Selo, SOS mame bile su oduševljene njihovim uratcima. Asterix i Obelix nacrtani dječjim ručicama toliko su vjerodostojni da bi se i veliki umjetnici posramili :)

Objavljeno:
petak, 12.04.2019.

Složiti robota – i to možemo

Sedmero sjajnih malih robotičara iz SOS Dječjeg sela Lekenik sudjelovalo je na radionici „Kako odgojiti robota uz pomoć Boscha?“ u organizaciji našeg dugogodišnjeg partnera, tvrtke Bosch.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 11.04.2019.

Njegujemo odnos s biološkim roditeljima

Već 27 godina pružamo alternativnu skrb djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Održali smo radionicu u Lekeniku koja nam pomaže jačati vještine i nastaviti uspješan rad.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.04.2019.

Pljesak kojim se ponosimo

Naši mališani su postali pravi mali uigrani glumci. Svoju predstavu, „U stihu priča o dječaku Hlapiću“, koju su odigrali i pred publikom u dvorani Vatroslav Lisinski, uprizorili su u Domu kulture Buševec.

Saznajte više