Objavljeno: srijeda, 27.02.2019.

Vrijeme je za pustolovine

U ovo karnevalsko doba, kada se naši mališani pretvaraju u vile, klaune i likove iz raznih crtanih filmova, izlet koji su za njih organizirali prijatelji iz Lions cluba Agram, došao je kao naručen.

 U Cinestar kinu u Avenue mallu, pedeset djece i djelatnika SOS Dječjeg sela Lekenik, uživalo je u crtanom filmu Asterix i Obelix.
Lions club Agram pobrinuo se za cjelokupnu organizaciju i prijevoz, a na našim mališanima bilo je samo da se prepuste pustolovinama ovog veselog dvojca.

Obzirom da u utorak imamo maskenbal na temu likova iz crtanih filmova, izlet u kino bilo je tek zagrijavanje za veliku zabavu koja nas očekuje.

Mališani su oduševljeni ovim izletom, a po povratku u Selo, SOS mame bile su oduševljene njihovim uratcima. Asterix i Obelix nacrtani dječjim ručicama toliko su vjerodostojni da bi se i veliki umjetnici posramili :)

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više