Objavljeno: srijeda, 27.02.2019.

Vrijeme je za pustolovine

U ovo karnevalsko doba, kada se naši mališani pretvaraju u vile, klaune i likove iz raznih crtanih filmova, izlet koji su za njih organizirali prijatelji iz Lions cluba Agram, došao je kao naručen.

 U Cinestar kinu u Avenue mallu, pedeset djece i djelatnika SOS Dječjeg sela Lekenik, uživalo je u crtanom filmu Asterix i Obelix.
Lions club Agram pobrinuo se za cjelokupnu organizaciju i prijevoz, a na našim mališanima bilo je samo da se prepuste pustolovinama ovog veselog dvojca.

Obzirom da u utorak imamo maskenbal na temu likova iz crtanih filmova, izlet u kino bilo je tek zagrijavanje za veliku zabavu koja nas očekuje.

Mališani su oduševljeni ovim izletom, a po povratku u Selo, SOS mame bile su oduševljene njihovim uratcima. Asterix i Obelix nacrtani dječjim ručicama toliko su vjerodostojni da bi se i veliki umjetnici posramili :)

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 06.03.2019.

Fašničko ludilo u bajkovitom i raspjevanom Lekeniku

Veliki trud koji su SOS mame, SOS tete i mališani uložili u ovogodišnje maske, zadao je glavobolju 'fašničkom žiriju' koji je trebao odabrati najbolje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 04.03.2019.

Vikend učenja i zabave

Ima li što ljepše od toga kad stečeno znanje možete prenijeti na druge? Upravo tu priliku imala su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik proteklog vikenda u Austriji.

Saznajte više