Objavljeno: srijeda, 27.02.2019.

Vrijeme je za pustolovine

U ovo karnevalsko doba, kada se naši mališani pretvaraju u vile, klaune i likove iz raznih crtanih filmova, izlet koji su za njih organizirali prijatelji iz Lions cluba Agram, došao je kao naručen.

 U Cinestar kinu u Avenue mallu, pedeset djece i djelatnika SOS Dječjeg sela Lekenik, uživalo je u crtanom filmu Asterix i Obelix.
Lions club Agram pobrinuo se za cjelokupnu organizaciju i prijevoz, a na našim mališanima bilo je samo da se prepuste pustolovinama ovog veselog dvojca.

Obzirom da u utorak imamo maskenbal na temu likova iz crtanih filmova, izlet u kino bilo je tek zagrijavanje za veliku zabavu koja nas očekuje.

Mališani su oduševljeni ovim izletom, a po povratku u Selo, SOS mame bile su oduševljene njihovim uratcima. Asterix i Obelix nacrtani dječjim ručicama toliko su vjerodostojni da bi se i veliki umjetnici posramili :)

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više