Objavljeno: ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Na taj način djeca su se uključila u svjetsku akciju promicanja znanja o mozgu i bolestima mozga. Djeci je postavljeno pitanje “Kako pokloniti radost?”,a oni su, uz puno smijeha i zabave, odgovorili prekrasno izrađenim šarenim okvirima za slike koji će krasiti posebne trenutke zabilježene objektivom fotoaparata.

Mladi umjetnici svoja su djela odlučili pokloniti dragim im osobama kojima će, bez sumnje, donijeti silno veliku radost.

Naši najmlađi tako su nam ponovo pokazali kako se uz malo kreativnosti i puno osmjeha i veselja mogu izraditi najljepši pokloni za prijatelje, SOS mame, braću i sestre.

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više