Objavljeno: ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Na taj način djeca su se uključila u svjetsku akciju promicanja znanja o mozgu i bolestima mozga. Djeci je postavljeno pitanje “Kako pokloniti radost?”,a oni su, uz puno smijeha i zabave, odgovorili prekrasno izrađenim šarenim okvirima za slike koji će krasiti posebne trenutke zabilježene objektivom fotoaparata.

Mladi umjetnici svoja su djela odlučili pokloniti dragim im osobama kojima će, bez sumnje, donijeti silno veliku radost.

Naši najmlađi tako su nam ponovo pokazali kako se uz malo kreativnosti i puno osmjeha i veselja mogu izraditi najljepši pokloni za prijatelje, SOS mame, braću i sestre.

Novosti

Objavljeno:
petak, 31.07.2020.

Kristina Ivanuš osvojila Hermann Gmeiner priznanje!

Biti inspiracija i uzor mladim osobama diljem svijeta velika je čast. Upravo takva je naša Kristina Ivanuš, koja se ove godine okitila Hermann Gmeiner nagradom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 21.07.2020.

Ljetna uživancija u Vodicama

Uz preporučenu distancu, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i ove godine uživaju u čarima ljeta, mora i zabave u suncem obasjanim Vodicama.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više