Objavljeno: ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Na taj način djeca su se uključila u svjetsku akciju promicanja znanja o mozgu i bolestima mozga. Djeci je postavljeno pitanje “Kako pokloniti radost?”,a oni su, uz puno smijeha i zabave, odgovorili prekrasno izrađenim šarenim okvirima za slike koji će krasiti posebne trenutke zabilježene objektivom fotoaparata.

Mladi umjetnici svoja su djela odlučili pokloniti dragim im osobama kojima će, bez sumnje, donijeti silno veliku radost.

Naši najmlađi tako su nam ponovo pokazali kako se uz malo kreativnosti i puno osmjeha i veselja mogu izraditi najljepši pokloni za prijatelje, SOS mame, braću i sestre.

Objavljeno:
petak, 12.04.2019.

Složiti robota – i to možemo

Sedmero sjajnih malih robotičara iz SOS Dječjeg sela Lekenik sudjelovalo je na radionici „Kako odgojiti robota uz pomoć Boscha?“ u organizaciji našeg dugogodišnjeg partnera, tvrtke Bosch.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 11.04.2019.

Njegujemo odnos s biološkim roditeljima

Već 27 godina pružamo alternativnu skrb djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Održali smo radionicu u Lekeniku koja nam pomaže jačati vještine i nastaviti uspješan rad.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.04.2019.

Pljesak kojim se ponosimo

Naši mališani su postali pravi mali uigrani glumci. Svoju predstavu, „U stihu priča o dječaku Hlapiću“, koju su odigrali i pred publikom u dvorani Vatroslav Lisinski, uprizorili su u Domu kulture Buševec.

Saznajte više