Objavljeno: ponedjeljak, 18.03.2019.

Pitali smo djecu: Kako pokloniti radost?

Povodom Tjedna mozga, u SOS Dječjem selu Ladmirevci održana je kreativna radionica za djecu nižih razreda osnovne škole.

Na taj način djeca su se uključila u svjetsku akciju promicanja znanja o mozgu i bolestima mozga. Djeci je postavljeno pitanje “Kako pokloniti radost?”,a oni su, uz puno smijeha i zabave, odgovorili prekrasno izrađenim šarenim okvirima za slike koji će krasiti posebne trenutke zabilježene objektivom fotoaparata.

Mladi umjetnici svoja su djela odlučili pokloniti dragim im osobama kojima će, bez sumnje, donijeti silno veliku radost.

Naši najmlađi tako su nam ponovo pokazali kako se uz malo kreativnosti i puno osmjeha i veselja mogu izraditi najljepši pokloni za prijatelje, SOS mame, braću i sestre.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više