Objavljeno: srijeda, 20.03.2019.

Promjena u Lekeniku: Stiže nam proljeće!

U Lekeniku smo dočekali rode, simbol promjene i obilježili prvi dan proljeća.

 SOS Dječje selo Lekenik uz pomoć prijatelja iz Općine Lekenik i ove je godine obilježilo tjedan povratka roda u Turopolje, ekološko-kulturnom manifestacijom „Dočekajmo rode“.

Mali pisci i likovnjaci SOS Dječjeg sela Lekenik, zajedno s djecom Osnovne škole Mladost Lekenik i vrtića Općine Lekenik dočekali su proljeće. Tom prigodom pripremili su jedinstven, tradicionalni doček rodama koje simboliziraju promjenu i pozdravili dolazak proljeća, godišnjeg doba u kojem se sve oko nas počinje obnavljati.

Kako se naše SOS Dječje selo Lekenik već polako pripremilo za oblačenje novog proljetnog ruha prepunog zelenila, svježih mirisa i cvijeća, tako su i naša djeca pripremila jedinstvene likovne radove za ovu manifestaciju na temu ekologije i dolaska proljeća. Veselja, pjesme i smijeha nije nedostajalo.

Sve sudionike ove manifestacije i rode povratnice, pozdravio je, u ime organizatora, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović te načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više