Objavljeno: srijeda, 20.03.2019.

Promjena u Lekeniku: Stiže nam proljeće!

U Lekeniku smo dočekali rode, simbol promjene i obilježili prvi dan proljeća.

 SOS Dječje selo Lekenik uz pomoć prijatelja iz Općine Lekenik i ove je godine obilježilo tjedan povratka roda u Turopolje, ekološko-kulturnom manifestacijom „Dočekajmo rode“.

Mali pisci i likovnjaci SOS Dječjeg sela Lekenik, zajedno s djecom Osnovne škole Mladost Lekenik i vrtića Općine Lekenik dočekali su proljeće. Tom prigodom pripremili su jedinstven, tradicionalni doček rodama koje simboliziraju promjenu i pozdravili dolazak proljeća, godišnjeg doba u kojem se sve oko nas počinje obnavljati.

Kako se naše SOS Dječje selo Lekenik već polako pripremilo za oblačenje novog proljetnog ruha prepunog zelenila, svježih mirisa i cvijeća, tako su i naša djeca pripremila jedinstvene likovne radove za ovu manifestaciju na temu ekologije i dolaska proljeća. Veselja, pjesme i smijeha nije nedostajalo.

Sve sudionike ove manifestacije i rode povratnice, pozdravio je, u ime organizatora, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik, Mario Čović te načelnik Općine Lekenik, Ivica Perović.

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više