Objavljeno: petak, 22.03.2019.

Dobili su priliku naučiti skijati. I iskoristili ju!

Tijekom ožujka petero naše djece, redom odličnih učenika i učenica, dobilo je priliku otići u austrijsko skijalište Hinterstoder na ‘INTROplus dječji skijaški kamp’ i naučiti skijati. Vratili su se preplavljeni emocijama i doživljajima koje će pamtiti čitav život.

Djeca su u Austriju otputovala u pratnji SOS mame Verice i našeg direktora ljudskih potencijala Josipa Marinkovića, ovog puta u funkciji odgovornog vozača i voditelja glazbenog programa kombija.

Boravak u INTROplus kampu doživjela su kao izuzetno iskustvo. Uživali su svakog dana i suočavali se s novim skijaškim izazovima kroz koje su osnaživali svoje vještine. Spuštajući se niz predivne staze nevjerojatno brzo su napredovali tako da su do kraja kampa djeca postala pravi mali skijaši. Svoje novostečene vještine imali su prilike pokazati i našem poznatom skijašu Natku Zrnčić-Dimu, koji im je održao kratku skijašku poduku i još više popravio njihova novopečena znanja.

Osim sportskog skijaškog dijela, djeca su sudjelovala u nizu drugih organiziranih aktivnosti, igrama i zabavama pod zdravim vodstvom INTROplus kampa. U prijateljskoj i brižnoj atmosferi kampa gradili su nove prijateljske odnose, a svakodnevno su pohađali INTROplusovu školu u kojoj su odrađivali propušteno gradivo i zadaće (zbog odsustva sa školske nastave) uz nadzor dvoje učitelja.

Učenje, skijanje, zabava, smijeh, veselje, uzbuđenje, pjesma, vika, uživanje. Djeca su kamp doživjela kao nevjerojatno iskustvo, a neki su naglasili da im je ovo bio najbolji događaj u životu. Vratili su se ponosni i nasmijani, a cijelim putem do Lekenika u kombiju se orila pjesma.

Ovo nezaboravno iskustvo omogućio im je INTROplus dječji skijaški kamp, odnosno roditelji – prijatelji Kampa, koji su donacijama osigurali smještaj, ski servis SKI FRENKI, koji je osigurao opremu, te skijalište Hinterstoder koje je doniralo skijaške karte. Svima im se od srca zahvaljujemo na doprinosu u stvaranju sretnog djetinjstva naše djece.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više