Objavljeno: petak, 22.03.2019.

Dobili su priliku naučiti skijati. I iskoristili ju!

Tijekom ožujka petero naše djece, redom odličnih učenika i učenica, dobilo je priliku otići u austrijsko skijalište Hinterstoder na ‘INTROplus dječji skijaški kamp’ i naučiti skijati. Vratili su se preplavljeni emocijama i doživljajima koje će pamtiti čitav život.

Djeca su u Austriju otputovala u pratnji SOS mame Verice i našeg direktora ljudskih potencijala Josipa Marinkovića, ovog puta u funkciji odgovornog vozača i voditelja glazbenog programa kombija.

Boravak u INTROplus kampu doživjela su kao izuzetno iskustvo. Uživali su svakog dana i suočavali se s novim skijaškim izazovima kroz koje su osnaživali svoje vještine. Spuštajući se niz predivne staze nevjerojatno brzo su napredovali tako da su do kraja kampa djeca postala pravi mali skijaši. Svoje novostečene vještine imali su prilike pokazati i našem poznatom skijašu Natku Zrnčić-Dimu, koji im je održao kratku skijašku poduku i još više popravio njihova novopečena znanja.

Osim sportskog skijaškog dijela, djeca su sudjelovala u nizu drugih organiziranih aktivnosti, igrama i zabavama pod zdravim vodstvom INTROplus kampa. U prijateljskoj i brižnoj atmosferi kampa gradili su nove prijateljske odnose, a svakodnevno su pohađali INTROplusovu školu u kojoj su odrađivali propušteno gradivo i zadaće (zbog odsustva sa školske nastave) uz nadzor dvoje učitelja.

Učenje, skijanje, zabava, smijeh, veselje, uzbuđenje, pjesma, vika, uživanje. Djeca su kamp doživjela kao nevjerojatno iskustvo, a neki su naglasili da im je ovo bio najbolji događaj u životu. Vratili su se ponosni i nasmijani, a cijelim putem do Lekenika u kombiju se orila pjesma.

Ovo nezaboravno iskustvo omogućio im je INTROplus dječji skijaški kamp, odnosno roditelji – prijatelji Kampa, koji su donacijama osigurali smještaj, ski servis SKI FRENKI, koji je osigurao opremu, te skijalište Hinterstoder koje je doniralo skijaške karte. Svima im se od srca zahvaljujemo na doprinosu u stvaranju sretnog djetinjstva naše djece.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više