Objavljeno: utorak, 02.04.2019.

Glazbeni sanjari preko Popovače do ostvarenja snova

Nakon što su prošle godine oduševili okupljene, naši rokeri iz benda Glazbeni sanjari i ove su godine svojim nastupom uveličali natjecanje zborova Sisačko-moslavačke županije.

Dom kulture Popovača proteklog je tjedna bio mjesto na kojem su se susreli svi mladi zaljubljenici u glazbu na području Sisačko-moslavačke županije.

Na poziv gospodina Dražena Mlakara, koji je bio oduševljen prošlogodišnjim nastupom te nas se sjetio i ove godine, naš rock bend Glazbeni sanjari, SOS Dječjeg sela Lekenik, izveo je neke od omiljenih hitova. Malo je reći da smo ponosni na naše male rokere, koji podignu atmosferu svakim svojim nastupom.

Bend sačinjen od bubnjara, tri pjevačice, dva gitarista i basista djeluje već tri godine, pod vodstvom učitelja Natka Rupčića, a članovi su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik i mjesta Lekenik, s ponekim gostovanjem volontera i djelatnika. Svakim nastupom treme je sve manje, naši rokeri sve su sigurniji u svoje glazbeno umijeće i vesele se novim nastupima koje shvaćaju vrlo ozbiljno. Po završetku ovog glazbenog druženja, zaključili su da jedva čekaju sljedeću ovakvu manifestaciju.

"Upoznali smo puno novih prijatelja i super se zabavili", govori naš bubnjar. Upravo to je, naravno, i poanta svega ovoga. Netko udara po bubnjevima, netko po gitari, netko pjeva, a netko samo sluša, no važno je jedino da ih glazba sve spaja. I čini njihovo odrastanje raspjevanim i još sretnijim. A jednoga dana, tko zna, možda Glazbeni sanjari i dosanjaju svoje snove i postanu pravi, veliki glazbenici...

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više