Objavljeno: utorak, 02.04.2019.

Glazbeni sanjari preko Popovače do ostvarenja snova

Nakon što su prošle godine oduševili okupljene, naši rokeri iz benda Glazbeni sanjari i ove su godine svojim nastupom uveličali natjecanje zborova Sisačko-moslavačke županije.

Dom kulture Popovača proteklog je tjedna bio mjesto na kojem su se susreli svi mladi zaljubljenici u glazbu na području Sisačko-moslavačke županije.

Na poziv gospodina Dražena Mlakara, koji je bio oduševljen prošlogodišnjim nastupom te nas se sjetio i ove godine, naš rock bend Glazbeni sanjari, SOS Dječjeg sela Lekenik, izveo je neke od omiljenih hitova. Malo je reći da smo ponosni na naše male rokere, koji podignu atmosferu svakim svojim nastupom.

Bend sačinjen od bubnjara, tri pjevačice, dva gitarista i basista djeluje već tri godine, pod vodstvom učitelja Natka Rupčića, a članovi su djeca iz SOS Dječjeg sela Lekenik i mjesta Lekenik, s ponekim gostovanjem volontera i djelatnika. Svakim nastupom treme je sve manje, naši rokeri sve su sigurniji u svoje glazbeno umijeće i vesele se novim nastupima koje shvaćaju vrlo ozbiljno. Po završetku ovog glazbenog druženja, zaključili su da jedva čekaju sljedeću ovakvu manifestaciju.

"Upoznali smo puno novih prijatelja i super se zabavili", govori naš bubnjar. Upravo to je, naravno, i poanta svega ovoga. Netko udara po bubnjevima, netko po gitari, netko pjeva, a netko samo sluša, no važno je jedino da ih glazba sve spaja. I čini njihovo odrastanje raspjevanim i još sretnijim. A jednoga dana, tko zna, možda Glazbeni sanjari i dosanjaju svoje snove i postanu pravi, veliki glazbenici...

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više