Objavljeno: petak, 26.04.2019.

Cvrkut mladosti na Sljemenu

Tradicionalni Dan mladih održali smo na Sljemenu, u planinskoj kući Snježna Kraljica, a prema riječima naših mladih i odgajatelja, izbor je bio pun pogodak!

Uz cvrkut ptica i šum vjetra mladi su nam pružali povratne informacije kako je to odrastati u SOS Dječjim selima i Zajednicama mladih. Dijelili su s nama ono s čim su jako zadovoljni i što bi željeli poboljšati, a mi smo ih pozorno slušali.

Također smo iskoristili sve blagodati Sljemena i uz pomoć kolega iz udruge Outwardbound Croatia mladi su se sjajno zabavili u igrama na otvorenom i naučili kako još bolje surađivati.


Šećer na kraju bila je bubnjarska radionica Branka Trajkova Traka, bubnjara poznate rock grupe Zabranjenog pušenja u kojoj smo jako uživali. Jedva čekamo idući Dan mladih!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.06.2020.

SOS predstavnici ponovno na terenu

Nakon poduže pauze zbog koronavirusa, od danas su naši SOS predstavnici ponovno na terenu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više