Objavljeno: petak, 26.04.2019.

Cvrkut mladosti na Sljemenu

Tradicionalni Dan mladih održali smo na Sljemenu, u planinskoj kući Snježna Kraljica, a prema riječima naših mladih i odgajatelja, izbor je bio pun pogodak!

Uz cvrkut ptica i šum vjetra mladi su nam pružali povratne informacije kako je to odrastati u SOS Dječjim selima i Zajednicama mladih. Dijelili su s nama ono s čim su jako zadovoljni i što bi željeli poboljšati, a mi smo ih pozorno slušali.

Također smo iskoristili sve blagodati Sljemena i uz pomoć kolega iz udruge Outwardbound Croatia mladi su se sjajno zabavili u igrama na otvorenom i naučili kako još bolje surađivati.


Šećer na kraju bila je bubnjarska radionica Branka Trajkova Traka, bubnjara poznate rock grupe Zabranjenog pušenja u kojoj smo jako uživali. Jedva čekamo idući Dan mladih!

Novosti

Objavljeno:
petak, 31.07.2020.

Kristina Ivanuš osvojila Hermann Gmeiner priznanje!

Biti inspiracija i uzor mladim osobama diljem svijeta velika je čast. Upravo takva je naša Kristina Ivanuš, koja se ove godine okitila Hermann Gmeiner nagradom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 21.07.2020.

Ljetna uživancija u Vodicama

Uz preporučenu distancu, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i ove godine uživaju u čarima ljeta, mora i zabave u suncem obasjanim Vodicama.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više