Objavljeno: petak, 26.04.2019.

Cvrkut mladosti na Sljemenu

Tradicionalni Dan mladih održali smo na Sljemenu, u planinskoj kući Snježna Kraljica, a prema riječima naših mladih i odgajatelja, izbor je bio pun pogodak!

Uz cvrkut ptica i šum vjetra mladi su nam pružali povratne informacije kako je to odrastati u SOS Dječjim selima i Zajednicama mladih. Dijelili su s nama ono s čim su jako zadovoljni i što bi željeli poboljšati, a mi smo ih pozorno slušali.

Također smo iskoristili sve blagodati Sljemena i uz pomoć kolega iz udruge Outwardbound Croatia mladi su se sjajno zabavili u igrama na otvorenom i naučili kako još bolje surađivati.


Šećer na kraju bila je bubnjarska radionica Branka Trajkova Traka, bubnjara poznate rock grupe Zabranjenog pušenja u kojoj smo jako uživali. Jedva čekamo idući Dan mladih!

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.07.2019.

Osmijeh zbog kojeg se morate zaustaviti

Naši srdačni SOS predstavnici i ovog tjedna su na terenu diljem Hrvatske. Narančaste majice, iskaznice i ljubaznost je ono po čemu ćete ih sigurno prepoznati.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 09.07.2019.

Henkel razveselio djecu i SOS mame

Djeca u SOS Dječjim selima vrijeme obožavaju provoditi na igralištima, a pune ruke posla s pranjem odjeće poslije imaju SOS mame. Kako bi sve to bilo lakše, Henkel je i ove godine donirao polugodišnju zalihu sredstava za čišćenje i pranje rublja za SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Saznajte više