Objavljeno: petak, 26.04.2019.

Cvrkut mladosti na Sljemenu

Tradicionalni Dan mladih održali smo na Sljemenu, u planinskoj kući Snježna Kraljica, a prema riječima naših mladih i odgajatelja, izbor je bio pun pogodak!

Uz cvrkut ptica i šum vjetra mladi su nam pružali povratne informacije kako je to odrastati u SOS Dječjim selima i Zajednicama mladih. Dijelili su s nama ono s čim su jako zadovoljni i što bi željeli poboljšati, a mi smo ih pozorno slušali.

Također smo iskoristili sve blagodati Sljemena i uz pomoć kolega iz udruge Outwardbound Croatia mladi su se sjajno zabavili u igrama na otvorenom i naučili kako još bolje surađivati.


Šećer na kraju bila je bubnjarska radionica Branka Trajkova Traka, bubnjara poznate rock grupe Zabranjenog pušenja u kojoj smo jako uživali. Jedva čekamo idući Dan mladih!

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više