Objavljeno: ponedjeljak, 06.05.2019.

Facebook aukcija fotografija za pomoć djeci u SOS Dječjim selima

Pokrenuli smo facebook aukciju vrhunskih fotografija. Saznajte kako se možete uključiti i pomoći djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima...

Facebook aukcija fotografija  20 vrhunskih radova izrađenih na aluminijskim pločama formata 60x80 cm trajat će od 6. do 13. svibnja, a sav prihod aukcije namijenjen je za pomoć djeci SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Posebnost ove akcije jest što će pobjednici dobiti visokokvalitetno izrađenu fotografiju koja će biti trajni podsjetnik na dobro djelo – donaciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima.
„Pozivamo sve zainteresirane da na Facebook-u pogledaju predivne fotografije, a koje su ponuđene na aukciji za pomoć djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima. Zahvaljujemo autorima fotografija i našim dragim partnerima iz tvrtke CEWE, koji su pomogli aukciju i time omogućili sretno djetinjstvo naše djece.“, izjavila je Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.


Početna cijena aukcije gotovo je dvostruko niža od tržišne cijene izrade fotografije na visokokvalitetnoj aluminijskoj ploči, a pobjednici će uz nju dobiti i specijalizirani sistem za postavljanje na zid, sve u cilju dodatne motivacije sudionika na sudjelovanje u aukciji.
Fotografije koje su od danas ponuđene na aukciji prikazane su tijekom travnja i na izložbi Naš svijet je lijep, u tunelu Grič,  koju smo organizirali u partnerstvu sa tvrtkom CEWE, koju je posjetilo gotovo 30.000 posjetitelja.


"Neizmjerno je zadovoljstvo i privilegija biti u mogućnosti pomagati organizaciju SOS Dječje selo Hrvatska i potpuno sam uvjeren da će Hrvatska još jednom pokazati svoje veliko i nesebično srce jer kroz ovu aukciju imamo svi priliku ne samo pomoći djeci, već i zauzvrat dobiti lijepo i vrijedno umjetničko djelo hrvatskih fotografa koji su se odazvali našem pozivu i nesebično ustupili svoje fotografije za ovaj projekt. Kompanija CEWE već treću godinu zaredom pomaže lokalnu organizaciju SOS Dječje selo, no i globalno još i puno duže te planiramo biti partneri i dalje.", izjavio je regionalni direktor tvrtke CEWE Igor Roth.


Akciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima podržali su autori 20 vrhunskih fotografija – Toma Kezić, Vlatka Glasnović, Tomislav Safundžić, Paulo Dukić i Alan Grubelić - donirajući svoja autorska djela te tvrtka CEWE zahvaljujući kojoj su fotografije izrađene na aluminiju.
Sudjelujete u aukciji i učinite život djece u SOS Dječjim selima još ljepšim i sretnijim!

https://www.facebook.com/groups/322652995050814/   

O izložbi Naš svijet je lijep


Na izložbi u organizaciji SOS Dječjeg sela Hrvatska i partnerstvu sa tvrtkom CEWE prikazane su fotografije s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine, Our world is beautiful 2017 tvrtke CEWE, a o visokoj razini kvalitete fotografija svjedoči i komentar stručnog osmeročlanog suda koji su birali fotografije natječaja:
"Kvaliteta više od 183.000 fotografija općenito, ali i pobjedničkih fotografija konkretno, bila je na profesionalnom nivou. Ono što najviše impresionira je uspjeh autora da sažmu umjetničku i tehničku komponentu u fotografije koje omogućuju da se doživi ljepota i veličanstvenost motiva fotografija. Neke od fotografija oduševile su nas jednostavnim strukturnim sredstvima i formalno koncentriranim dijelovima koji stvaraju veliku napetost motiva.“

 

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više