Objavljeno: ponedjeljak, 06.05.2019.

Facebook aukcija fotografija za pomoć djeci u SOS Dječjim selima

Pokrenuli smo facebook aukciju vrhunskih fotografija. Saznajte kako se možete uključiti i pomoći djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima...

Facebook aukcija fotografija  20 vrhunskih radova izrađenih na aluminijskim pločama formata 60x80 cm trajat će od 6. do 13. svibnja, a sav prihod aukcije namijenjen je za pomoć djeci SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Posebnost ove akcije jest što će pobjednici dobiti visokokvalitetno izrađenu fotografiju koja će biti trajni podsjetnik na dobro djelo – donaciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima.
„Pozivamo sve zainteresirane da na Facebook-u pogledaju predivne fotografije, a koje su ponuđene na aukciji za pomoć djeci koja odrastaju u SOS Dječjim selima. Zahvaljujemo autorima fotografija i našim dragim partnerima iz tvrtke CEWE, koji su pomogli aukciju i time omogućili sretno djetinjstvo naše djece.“, izjavila je Višnja Tuškan-Krupić, nacionalna direktorica SOS Dječjeg sela Hrvatska.


Početna cijena aukcije gotovo je dvostruko niža od tržišne cijene izrade fotografije na visokokvalitetnoj aluminijskoj ploči, a pobjednici će uz nju dobiti i specijalizirani sistem za postavljanje na zid, sve u cilju dodatne motivacije sudionika na sudjelovanje u aukciji.
Fotografije koje su od danas ponuđene na aukciji prikazane su tijekom travnja i na izložbi Naš svijet je lijep, u tunelu Grič,  koju smo organizirali u partnerstvu sa tvrtkom CEWE, koju je posjetilo gotovo 30.000 posjetitelja.


"Neizmjerno je zadovoljstvo i privilegija biti u mogućnosti pomagati organizaciju SOS Dječje selo Hrvatska i potpuno sam uvjeren da će Hrvatska još jednom pokazati svoje veliko i nesebično srce jer kroz ovu aukciju imamo svi priliku ne samo pomoći djeci, već i zauzvrat dobiti lijepo i vrijedno umjetničko djelo hrvatskih fotografa koji su se odazvali našem pozivu i nesebično ustupili svoje fotografije za ovaj projekt. Kompanija CEWE već treću godinu zaredom pomaže lokalnu organizaciju SOS Dječje selo, no i globalno još i puno duže te planiramo biti partneri i dalje.", izjavio je regionalni direktor tvrtke CEWE Igor Roth.


Akciju za pomoć djeci u SOS Dječjim selima podržali su autori 20 vrhunskih fotografija – Toma Kezić, Vlatka Glasnović, Tomislav Safundžić, Paulo Dukić i Alan Grubelić - donirajući svoja autorska djela te tvrtka CEWE zahvaljujući kojoj su fotografije izrađene na aluminiju.
Sudjelujete u aukciji i učinite život djece u SOS Dječjim selima još ljepšim i sretnijim!

https://www.facebook.com/groups/322652995050814/   

O izložbi Naš svijet je lijep


Na izložbi u organizaciji SOS Dječjeg sela Hrvatska i partnerstvu sa tvrtkom CEWE prikazane su fotografije s najvećeg foto natječaja na svijetu 2017. godine, Our world is beautiful 2017 tvrtke CEWE, a o visokoj razini kvalitete fotografija svjedoči i komentar stručnog osmeročlanog suda koji su birali fotografije natječaja:
"Kvaliteta više od 183.000 fotografija općenito, ali i pobjedničkih fotografija konkretno, bila je na profesionalnom nivou. Ono što najviše impresionira je uspjeh autora da sažmu umjetničku i tehničku komponentu u fotografije koje omogućuju da se doživi ljepota i veličanstvenost motiva fotografija. Neke od fotografija oduševile su nas jednostavnim strukturnim sredstvima i formalno koncentriranim dijelovima koji stvaraju veliku napetost motiva.“

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.07.2019.

Osmijeh zbog kojeg se morate zaustaviti

Naši srdačni SOS predstavnici i ovog tjedna su na terenu diljem Hrvatske. Narančaste majice, iskaznice i ljubaznost je ono po čemu ćete ih sigurno prepoznati.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 09.07.2019.

Henkel razveselio djecu i SOS mame

Djeca u SOS Dječjim selima vrijeme obožavaju provoditi na igralištima, a pune ruke posla s pranjem odjeće poslije imaju SOS mame. Kako bi sve to bilo lakše, Henkel je i ove godine donirao polugodišnju zalihu sredstava za čišćenje i pranje rublja za SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Saznajte više