Objavljeno: ponedjeljak, 06.05.2019.

Posjet Muzeju krapinskih neandertalaca

Protekli vikend proveli smo u gradu Krapini, točnije u posjeti Muzeju krapinskih neandertalaca koji je u našim mališanima probudio znanstveno-istraživačke duhove.

Iako je tog dana vrijeme bilo kišovito, to nije spriječilo naše mališane iz SOS Dječjeg sela Lekenik da krenu u jednodnevnu istraživačku pustolovinu koja je imala za cilj otkriti što znamo o nastanku našeg planeta i razvoju čovjeka.

“Krapinski neandertalac” koji ih je dočekao na ulazu u Muzej nagovijestio je zanimljive i zabavne trenutke, a ono što su vidjeli u muzeju, od velikog praska do svemirskih raketa, na njih je ostavilo snažan dojam.

U pratnji svojih SOS mama, mališani su pozorno pratili I razgledavali muzej, a po završetku i izlasku iz muzeja u prekrasno zeleno šumsko okruženje uslijedilo je zajedničko druženje, zabava i smijeh SOS braće i sestara. Nešto malo kiše, u tome ih nimalo nije omelo.

Ovaj posjet muzeju ostat će tako u pamćenju naše djece zahvaljujući Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije i njihovoj donaciji ovog putovanja te im se ovim putem iskreno zahvaljujemo.
 

 

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više