Objavljeno: ponedjeljak, 06.05.2019.

Posjet Muzeju krapinskih neandertalaca

Protekli vikend proveli smo u gradu Krapini, točnije u posjeti Muzeju krapinskih neandertalaca koji je u našim mališanima probudio znanstveno-istraživačke duhove.

Iako je tog dana vrijeme bilo kišovito, to nije spriječilo naše mališane iz SOS Dječjeg sela Lekenik da krenu u jednodnevnu istraživačku pustolovinu koja je imala za cilj otkriti što znamo o nastanku našeg planeta i razvoju čovjeka.

“Krapinski neandertalac” koji ih je dočekao na ulazu u Muzej nagovijestio je zanimljive i zabavne trenutke, a ono što su vidjeli u muzeju, od velikog praska do svemirskih raketa, na njih je ostavilo snažan dojam.

U pratnji svojih SOS mama, mališani su pozorno pratili I razgledavali muzej, a po završetku i izlasku iz muzeja u prekrasno zeleno šumsko okruženje uslijedilo je zajedničko druženje, zabava i smijeh SOS braće i sestara. Nešto malo kiše, u tome ih nimalo nije omelo.

Ovaj posjet muzeju ostat će tako u pamćenju naše djece zahvaljujući Turističkoj zajednici Krapinsko-zagorske županije i njihovoj donaciji ovog putovanja te im se ovim putem iskreno zahvaljujemo.
 

 

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više