Objavljeno: ponedjeljak, 13.05.2019.

Čarobna nedjelja u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Godišnji servis dječjih bicikala, uzbudljive vožnje, nova frizura, nogometna utakmica i bezbroj osmijeha koji su pored sunca zasjali u čarobnom nedjeljnom danu.

 Građanska inicijativa iz Osijeka „Veliki za Male“ sedmu godinu okuplja svoje prijatelje iz Moto klubova, Biciklističkih klubova, Oldtimer klubova, frizerskog studija kako bi napravili godišnji servis dječjih bicikala i s drugačijim sadržajima animirali djecu za novo lijepo životno iskustvo.

Popravljeno je više od 40 bicikala od strane vrijednih servisera koje smo tijekom ovih sedam godina dobro upoznali i time se trajno međusobno povezali. Ulica SOS Dječjeg sela Ladimirevci postala je najprometnija ulica u okruženju, a da bi vožnja bila sigurnija pomogla su i nova zvonca koja su djeci donirana na BikeOs urbanom festivalu biciklizma koji se održao u Osijeku. Za popravak bicikala bilo je potrebno puno novih dijelova koje su i ove godine donirale tvrtke Keindl Sport i Giant.

Veliko nam je zadovoljstvo istaknuti i zahvaliti se prijateljima SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji su sudjelovali u ovoj akciji: BK Weekend Warriors, Studio Sofija, MK Legice, MK Osijek, MK Đakovo, MK Racing Našice, OTK Peti kotač Brezik, Keindl Sport, Giant i naravno Gi Veliki za Male koji su nas sve okupili i trajno se zapisali u našim srcima.

Budite Veliki i omogućite Malima brižan dom za svako dijete u SOS Dječjem selu Ladimirevci poruka je koju su naši prijatelji poslali svima koji žele stvarati bolje društvo.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 17.01.2020.

Proglašen pobjednik nagrade Dare4Care za inovativne programe

Međunarodna krovna organizacija, SOS Children's Villages International svrstala je naš Program pripreme za izlazak iz skrbi među tri najbolja u 2019., a pobijedio je program SOS Dječjeg sela Etiopija.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.01.2020.

Roma support – mobilni tim za podršku obiteljima

Ojačali smo napore prema prevenciji izdvajanja djece i podršci obiteljima u riziku i kroz novi projekt na području Čakovca.

Saznajte više