Objavljeno: ponedjeljak, 13.05.2019.

Čarobna nedjelja u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Godišnji servis dječjih bicikala, uzbudljive vožnje, nova frizura, nogometna utakmica i bezbroj osmijeha koji su pored sunca zasjali u čarobnom nedjeljnom danu.

 Građanska inicijativa iz Osijeka „Veliki za Male“ sedmu godinu okuplja svoje prijatelje iz Moto klubova, Biciklističkih klubova, Oldtimer klubova, frizerskog studija kako bi napravili godišnji servis dječjih bicikala i s drugačijim sadržajima animirali djecu za novo lijepo životno iskustvo.

Popravljeno je više od 40 bicikala od strane vrijednih servisera koje smo tijekom ovih sedam godina dobro upoznali i time se trajno međusobno povezali. Ulica SOS Dječjeg sela Ladimirevci postala je najprometnija ulica u okruženju, a da bi vožnja bila sigurnija pomogla su i nova zvonca koja su djeci donirana na BikeOs urbanom festivalu biciklizma koji se održao u Osijeku. Za popravak bicikala bilo je potrebno puno novih dijelova koje su i ove godine donirale tvrtke Keindl Sport i Giant.

Veliko nam je zadovoljstvo istaknuti i zahvaliti se prijateljima SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji su sudjelovali u ovoj akciji: BK Weekend Warriors, Studio Sofija, MK Legice, MK Osijek, MK Đakovo, MK Racing Našice, OTK Peti kotač Brezik, Keindl Sport, Giant i naravno Gi Veliki za Male koji su nas sve okupili i trajno se zapisali u našim srcima.

Budite Veliki i omogućite Malima brižan dom za svako dijete u SOS Dječjem selu Ladimirevci poruka je koju su naši prijatelji poslali svima koji žele stvarati bolje društvo.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više