Objavljeno: ponedjeljak, 13.05.2019.

Čarobna nedjelja u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Godišnji servis dječjih bicikala, uzbudljive vožnje, nova frizura, nogometna utakmica i bezbroj osmijeha koji su pored sunca zasjali u čarobnom nedjeljnom danu.

 Građanska inicijativa iz Osijeka „Veliki za Male“ sedmu godinu okuplja svoje prijatelje iz Moto klubova, Biciklističkih klubova, Oldtimer klubova, frizerskog studija kako bi napravili godišnji servis dječjih bicikala i s drugačijim sadržajima animirali djecu za novo lijepo životno iskustvo.

Popravljeno je više od 40 bicikala od strane vrijednih servisera koje smo tijekom ovih sedam godina dobro upoznali i time se trajno međusobno povezali. Ulica SOS Dječjeg sela Ladimirevci postala je najprometnija ulica u okruženju, a da bi vožnja bila sigurnija pomogla su i nova zvonca koja su djeci donirana na BikeOs urbanom festivalu biciklizma koji se održao u Osijeku. Za popravak bicikala bilo je potrebno puno novih dijelova koje su i ove godine donirale tvrtke Keindl Sport i Giant.

Veliko nam je zadovoljstvo istaknuti i zahvaliti se prijateljima SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji su sudjelovali u ovoj akciji: BK Weekend Warriors, Studio Sofija, MK Legice, MK Osijek, MK Đakovo, MK Racing Našice, OTK Peti kotač Brezik, Keindl Sport, Giant i naravno Gi Veliki za Male koji su nas sve okupili i trajno se zapisali u našim srcima.

Budite Veliki i omogućite Malima brižan dom za svako dijete u SOS Dječjem selu Ladimirevci poruka je koju su naši prijatelji poslali svima koji žele stvarati bolje društvo.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više