Objavljeno: ponedjeljak, 13.05.2019.

Čarobna nedjelja u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Godišnji servis dječjih bicikala, uzbudljive vožnje, nova frizura, nogometna utakmica i bezbroj osmijeha koji su pored sunca zasjali u čarobnom nedjeljnom danu.

 Građanska inicijativa iz Osijeka „Veliki za Male“ sedmu godinu okuplja svoje prijatelje iz Moto klubova, Biciklističkih klubova, Oldtimer klubova, frizerskog studija kako bi napravili godišnji servis dječjih bicikala i s drugačijim sadržajima animirali djecu za novo lijepo životno iskustvo.

Popravljeno je više od 40 bicikala od strane vrijednih servisera koje smo tijekom ovih sedam godina dobro upoznali i time se trajno međusobno povezali. Ulica SOS Dječjeg sela Ladimirevci postala je najprometnija ulica u okruženju, a da bi vožnja bila sigurnija pomogla su i nova zvonca koja su djeci donirana na BikeOs urbanom festivalu biciklizma koji se održao u Osijeku. Za popravak bicikala bilo je potrebno puno novih dijelova koje su i ove godine donirale tvrtke Keindl Sport i Giant.

Veliko nam je zadovoljstvo istaknuti i zahvaliti se prijateljima SOS Dječjeg sela Ladimirevci koji su sudjelovali u ovoj akciji: BK Weekend Warriors, Studio Sofija, MK Legice, MK Osijek, MK Đakovo, MK Racing Našice, OTK Peti kotač Brezik, Keindl Sport, Giant i naravno Gi Veliki za Male koji su nas sve okupili i trajno se zapisali u našim srcima.

Budite Veliki i omogućite Malima brižan dom za svako dijete u SOS Dječjem selu Ladimirevci poruka je koju su naši prijatelji poslali svima koji žele stvarati bolje društvo.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.07.2019.

Osmijeh zbog kojeg se morate zaustaviti

Naši srdačni SOS predstavnici i ovog tjedna su na terenu diljem Hrvatske. Narančaste majice, iskaznice i ljubaznost je ono po čemu ćete ih sigurno prepoznati.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 09.07.2019.

Henkel razveselio djecu i SOS mame

Djeca u SOS Dječjim selima vrijeme obožavaju provoditi na igralištima, a pune ruke posla s pranjem odjeće poslije imaju SOS mame. Kako bi sve to bilo lakše, Henkel je i ove godine donirao polugodišnju zalihu sredstava za čišćenje i pranje rublja za SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Saznajte više