Objavljeno: srijeda, 15.05.2019.

Širimo svoj tim!

Želiš li raditi posao koji ispunjava? Veselila bi te spoznaja da, uz redovita mjesečna primanja, svojim radom pomažeš djeci? Imamo posao za tebe!

SOS predstavnike vjerojatno ste već vidjeli na raznim lokacijama diljem Hrvatske. Lako ćete ih prepoznati po narančastim obilježjima i širokom osmijehu na licu, a njihov osnovni cilj je predstaviti SOS Dječje selo Hrvatska na profesionalan i pozitivan način i uključiti građane u "Klub prijatelja". Članstvom u "Klubu prijatelja" građani imaju priliku sudjelovati u sretnom i bezbrižnom odrastanju djece u SOS Dječjim selima.

Ako ste socijalno osviješteni, komunikativni i rad na terenu vam ne predstavlja problem, čekamo vas! Zauzvrat nudimo redovita mjesečna primanja, ugovor o radu ili studentski ugovor, poticajnu, dinamičnu atmosferu, potrebnu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se na http://predstavnik.sos-dsh.hr/ i očekujte naš poziv. 

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na brojnim lokacijama u Osijeku, Vukovaru, Đakovu, Splitu, Zagrebu i Zaprešiću. Zastanite i poslušajte kako izgleda život u SOS Dječjim selima.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 27.01.2020.

Preko 47.000 kn donacija putem Keks pay aplikacije

Hvala svima koji su donacijom uljepšali odrastanje djece u SOS dječjim selima! Aplikacijom možete i dalje donirati, a mogu ju koristiti svi, bez obzira u kojoj banci imaju otvoren račun.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 17.01.2020.

Proglašen pobjednik nagrade Dare4Care za inovativne programe

Međunarodna krovna organizacija, SOS Children's Villages International svrstala je naš Program pripreme za izlazak iz skrbi među tri najbolja u 2019., a pobijedio je program SOS Dječjeg sela Etiopija.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.01.2020.

Roma support – mobilni tim za podršku obiteljima

Ojačali smo napore prema prevenciji izdvajanja djece i podršci obiteljima u riziku i kroz novi projekt na području Čakovca.

Saznajte više