Objavljeno: srijeda, 15.05.2019.

Širimo svoj tim!

Želiš li raditi posao koji ispunjava? Veselila bi te spoznaja da, uz redovita mjesečna primanja, svojim radom pomažeš djeci? Imamo posao za tebe!

SOS predstavnike vjerojatno ste već vidjeli na raznim lokacijama diljem Hrvatske. Lako ćete ih prepoznati po narančastim obilježjima i širokom osmijehu na licu, a njihov osnovni cilj je predstaviti SOS Dječje selo Hrvatska na profesionalan i pozitivan način i uključiti građane u "Klub prijatelja". Članstvom u "Klubu prijatelja" građani imaju priliku sudjelovati u sretnom i bezbrižnom odrastanju djece u SOS Dječjim selima.

Ako ste socijalno osviješteni, komunikativni i rad na terenu vam ne predstavlja problem, čekamo vas! Zauzvrat nudimo redovita mjesečna primanja, ugovor o radu ili studentski ugovor, poticajnu, dinamičnu atmosferu, potrebnu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se na http://predstavnik.sos-dsh.hr/ i očekujte naš poziv. 

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na brojnim lokacijama u Osijeku, Vukovaru, Đakovu, Splitu, Zagrebu i Zaprešiću. Zastanite i poslušajte kako izgleda život u SOS Dječjim selima.

 

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više