Objavljeno: srijeda, 15.05.2019.

Širimo svoj tim!

Želiš li raditi posao koji ispunjava? Veselila bi te spoznaja da, uz redovita mjesečna primanja, svojim radom pomažeš djeci? Imamo posao za tebe!

SOS predstavnike vjerojatno ste već vidjeli na raznim lokacijama diljem Hrvatske. Lako ćete ih prepoznati po narančastim obilježjima i širokom osmijehu na licu, a njihov osnovni cilj je predstaviti SOS Dječje selo Hrvatska na profesionalan i pozitivan način i uključiti građane u "Klub prijatelja". Članstvom u "Klubu prijatelja" građani imaju priliku sudjelovati u sretnom i bezbrižnom odrastanju djece u SOS Dječjim selima.

Ako ste socijalno osviješteni, komunikativni i rad na terenu vam ne predstavlja problem, čekamo vas! Zauzvrat nudimo redovita mjesečna primanja, ugovor o radu ili studentski ugovor, poticajnu, dinamičnu atmosferu, potrebnu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se na http://predstavnik.sos-dsh.hr/ i očekujte naš poziv. 

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na brojnim lokacijama u Osijeku, Vukovaru, Đakovu, Splitu, Zagrebu i Zaprešiću. Zastanite i poslušajte kako izgleda život u SOS Dječjim selima.

 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.07.2019.

Osmijeh zbog kojeg se morate zaustaviti

Naši srdačni SOS predstavnici i ovog tjedna su na terenu diljem Hrvatske. Narančaste majice, iskaznice i ljubaznost je ono po čemu ćete ih sigurno prepoznati.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 09.07.2019.

Henkel razveselio djecu i SOS mame

Djeca u SOS Dječjim selima vrijeme obožavaju provoditi na igralištima, a pune ruke posla s pranjem odjeće poslije imaju SOS mame. Kako bi sve to bilo lakše, Henkel je i ove godine donirao polugodišnju zalihu sredstava za čišćenje i pranje rublja za SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Saznajte više