Objavljeno: srijeda, 15.05.2019.

Širimo svoj tim!

Želiš li raditi posao koji ispunjava? Veselila bi te spoznaja da, uz redovita mjesečna primanja, svojim radom pomažeš djeci? Imamo posao za tebe!

SOS predstavnike vjerojatno ste već vidjeli na raznim lokacijama diljem Hrvatske. Lako ćete ih prepoznati po narančastim obilježjima i širokom osmijehu na licu, a njihov osnovni cilj je predstaviti SOS Dječje selo Hrvatska na profesionalan i pozitivan način i uključiti građane u "Klub prijatelja". Članstvom u "Klubu prijatelja" građani imaju priliku sudjelovati u sretnom i bezbrižnom odrastanju djece u SOS Dječjim selima.

Ako ste socijalno osviješteni, komunikativni i rad na terenu vam ne predstavlja problem, čekamo vas! Zauzvrat nudimo redovita mjesečna primanja, ugovor o radu ili studentski ugovor, poticajnu, dinamičnu atmosferu, potrebnu edukaciju i mogućnost napredovanja. Prijavite se na http://predstavnik.sos-dsh.hr/ i očekujte naš poziv. 

SOS predstavnike ovih dana možete sresti na brojnim lokacijama u Osijeku, Vukovaru, Đakovu, Splitu, Zagrebu i Zaprešiću. Zastanite i poslušajte kako izgleda život u SOS Dječjim selima.

 

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 23.05.2019.

Uz Oriflame učimo brinuti o prirodi!

Posebno nam je drago kad imamo priliku surađivati s tvrtkama koje, uz svoje uspješno poslovanje, misiju temelje na brizi o prirodi i okolišu, jer i to su vrijednosti koje pokušavamo usaditi djeci u SOS Dječjim selima.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 16.05.2019.

Planinarenje, učenje i uživanje na 569 metara

Niti loše vrijeme ne može pokvariti atmosferu kada djeca i djelatnici SOS Dječjeg sela Ladimirevci planinare. Kao i svaki do sad, još jedan vrh osvojen je uz pjesmu i smijeh.

Saznajte više