Objavljeno: ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

 Subota ujutro, sunce je konačno izašlo, kao da zna s kolikim se nestrpljenjem čekao današnji dan. Prepuni busevi stigli su iz Lekenika i Ladimirevaca, a volonteri iz ŠRD Kozjak već su spremno čekali. 

Dvorci su bili napuhani, teren za nogomet spreman, sokova i grickalica nije nedostajalo, a SOS mame pobrinule su se za najfinije kolače. Mališani su se odmah po dolasku zaigrali, a ogromni dvorci mogli su primiti baš svakoga. Sve se to odvijalo pod budnim okom SOS mama koje su  također uživale u ovom opuštenom druženju u prirodi. 

Zabavne igre odjednom je preplavio miris sočnog roštilja pa su mališani, kad je došlo vrijeme ručka, kratko i sjedili. Organizacija je kao i svake godine bila na vrhunskoj razini pa čak i kad su djeca nakon izlaska iz dvorca pomiješala tenisice. Sve se riješilo u par trenutaka, a na kraju smo se svi dobro nasmijali. 

Teška srca nakon cijelog dana, djeca su se sa svojim SOS mamama ukrcala u buseve, krenuli su, a potom se spustila kiša. Dakle, kad se dobri ljudi potrude priuštiti ovakav dan našim mališanima, čak i nerazumljivo vrijeme posljednjih dana, surađuje. 

Srce nam je puno, hvala ŠRD Kozjak!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Saznajte više