Objavljeno: ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

 Subota ujutro, sunce je konačno izašlo, kao da zna s kolikim se nestrpljenjem čekao današnji dan. Prepuni busevi stigli su iz Lekenika i Ladimirevaca, a volonteri iz ŠRD Kozjak već su spremno čekali. 

Dvorci su bili napuhani, teren za nogomet spreman, sokova i grickalica nije nedostajalo, a SOS mame pobrinule su se za najfinije kolače. Mališani su se odmah po dolasku zaigrali, a ogromni dvorci mogli su primiti baš svakoga. Sve se to odvijalo pod budnim okom SOS mama koje su  također uživale u ovom opuštenom druženju u prirodi. 

Zabavne igre odjednom je preplavio miris sočnog roštilja pa su mališani, kad je došlo vrijeme ručka, kratko i sjedili. Organizacija je kao i svake godine bila na vrhunskoj razini pa čak i kad su djeca nakon izlaska iz dvorca pomiješala tenisice. Sve se riješilo u par trenutaka, a na kraju smo se svi dobro nasmijali. 

Teška srca nakon cijelog dana, djeca su se sa svojim SOS mamama ukrcala u buseve, krenuli su, a potom se spustila kiša. Dakle, kad se dobri ljudi potrude priuštiti ovakav dan našim mališanima, čak i nerazumljivo vrijeme posljednjih dana, surađuje. 

Srce nam je puno, hvala ŠRD Kozjak!

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više