Objavljeno: ponedjeljak, 20.05.2019.

Sport, zabava i fina hrana na Kozjaku

Veliko srce i dobra volja naših prijatelja iz Športsko rekreacijskog društva Kozjak učinili su ovaj dan posebnim djeci iz SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci.

 Subota ujutro, sunce je konačno izašlo, kao da zna s kolikim se nestrpljenjem čekao današnji dan. Prepuni busevi stigli su iz Lekenika i Ladimirevaca, a volonteri iz ŠRD Kozjak već su spremno čekali. 

Dvorci su bili napuhani, teren za nogomet spreman, sokova i grickalica nije nedostajalo, a SOS mame pobrinule su se za najfinije kolače. Mališani su se odmah po dolasku zaigrali, a ogromni dvorci mogli su primiti baš svakoga. Sve se to odvijalo pod budnim okom SOS mama koje su  također uživale u ovom opuštenom druženju u prirodi. 

Zabavne igre odjednom je preplavio miris sočnog roštilja pa su mališani, kad je došlo vrijeme ručka, kratko i sjedili. Organizacija je kao i svake godine bila na vrhunskoj razini pa čak i kad su djeca nakon izlaska iz dvorca pomiješala tenisice. Sve se riješilo u par trenutaka, a na kraju smo se svi dobro nasmijali. 

Teška srca nakon cijelog dana, djeca su se sa svojim SOS mamama ukrcala u buseve, krenuli su, a potom se spustila kiša. Dakle, kad se dobri ljudi potrude priuštiti ovakav dan našim mališanima, čak i nerazumljivo vrijeme posljednjih dana, surađuje. 

Srce nam je puno, hvala ŠRD Kozjak!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više