Objavljeno: ponedjeljak, 27.05.2019.

Proslavili smo 22. rođendan SOS Dječjeg sela Ladimirevci

25. svibnja obilježili smo 22. rođendan uz fenomenalan zabavni program naše djece, a proslava je upotpunjena prigodnim poklonom – otvorenjem novog vježbališta na otvorenom.

 Tijekom godine, svaki dan u  SOS Dječjem selu s je poseban, ali samo jedan dan nam je - rođendan. Ove godine proslava je protekla uz glazbeno-plesni umjetnički program uz puno zabave i smijeha, a u kojem su glavnu ulogu imali naši mališani. Slavilo se po čitavom Selu. U svakom dvorištu priređena je po jedna točka zanimljivog programa, a gosti su mališane nagrađivali velikim pljeskom nakon svakog uspješnog performansa.

U izvrsnom raspoloženju bio je i direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić, koji je ovom prilikom istaknuo: „Današnjom proslavom slavimo sve uspjehe naše djece i mladih osoba koje postižu svakoga dana. Sigurnost, ljubav i poštovanje za svako dijete vizija je koju ostvarujemo stručnim i predanim radom svih zaposlenika, čemu najveći doprinos daju SOS mame, SOS tete i odgajatelji“.

Direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić zahvalio se svim prijateljima koji na različite načine od donacija do volonterskog rada, podržavaju obiteljski koncept skrbi SOS Dječjeg sela Ladimirevci i pomažu u oblikovanju budućnosti djece i mladih.

Osim uz prigodan rođendanski program djeca i gosti uživali su u raznim sportskim radionicama i glazbi koja je veselo odzvanjala čitavim selom. Bilo je tu plesnih točaka grupe Shine, radionica američkog nogometa Osijek Cannonsa, prezentacija mačevalačkog kluba Dmitar Zvonimir Osijek, radionca izrade predmeta od slame te najveselija radionica jahanja ponija. Kad je došlo vrijeme ručka, djeca su uživala u odlično pripremljenom tradicionalnom gulašu zahvaljujući donaciji Lidla, a potom u finim kolačima i velikoj rođendanskoj torti Dr. Oetker.

22. rođendan proslavljen je i uz prigodno darivanje. Naše Selo dobilo je sprave za vježbanje na otvorenom u sklopu projekta SOS Olympics pa će mališani imati dobre uvjete za sportski razvoj.

SOS Olympics projekt je Marije Lozančić, mlade izabrane predstavnice Međunarodnog olimpijskog odbora, financiran kroz Young change makers program MOO-a, a SOS Dječje selo Ladimirevci partner je projekta.

„Potaknuta pričama o teškim počecima i uspjesima naših nogometaša nakon Svjetskog prvenstva pokrenula sam projekt,a želja mi je da djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci imaju priliku od nekud krenuti, trenirati uz stručno znanje i na koncu uspjeti. Ovo je tek početak i nadam se nadogradnji, kako sportskog parka, tako i cjelokupnog projekta u smjeru stipendiranja talentirane djece.“ izjavila je idejna začetnica projekta Marija Lozančić.

Direktor Sela Relić posebno se zahvalio Mariji Lozančić i projektu SOS Olympics na prigodnom poklonu.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 26.02.2020.

Dječji maskenbal u šarenom Lekeniku

Na pokladni utorak u SOS Dječjem selu Lekenik zavladalo je totalno ludilo pod maskama!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 25.02.2020.

Danas slavimo rođendan naše Udruge

Prije točno 28 godina osnovana je Udruga SOS Dječje selo Hrvatska i od tada svakodnevno radimo s misijom stvaranja obitelji za djecu bez roditeljske skrbi.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 03.02.2020.

Uvijek nasmiješeni – SOS predstavnici

I ovog vas tjedna, SOS predstavnici očekuju na lokacijama u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu i Osijeku!

Saznajte više