Objavljeno: ponedjeljak, 27.05.2019.

Proslavili smo 22. rođendan SOS Dječjeg sela Ladimirevci

25. svibnja obilježili smo 22. rođendan uz fenomenalan zabavni program naše djece, a proslava je upotpunjena prigodnim poklonom – otvorenjem novog vježbališta na otvorenom.

 Tijekom godine, svaki dan u  SOS Dječjem selu s je poseban, ali samo jedan dan nam je - rođendan. Ove godine proslava je protekla uz glazbeno-plesni umjetnički program uz puno zabave i smijeha, a u kojem su glavnu ulogu imali naši mališani. Slavilo se po čitavom Selu. U svakom dvorištu priređena je po jedna točka zanimljivog programa, a gosti su mališane nagrađivali velikim pljeskom nakon svakog uspješnog performansa.

U izvrsnom raspoloženju bio je i direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci, Zoran Relić, koji je ovom prilikom istaknuo: „Današnjom proslavom slavimo sve uspjehe naše djece i mladih osoba koje postižu svakoga dana. Sigurnost, ljubav i poštovanje za svako dijete vizija je koju ostvarujemo stručnim i predanim radom svih zaposlenika, čemu najveći doprinos daju SOS mame, SOS tete i odgajatelji“.

Direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci Zoran Relić zahvalio se svim prijateljima koji na različite načine od donacija do volonterskog rada, podržavaju obiteljski koncept skrbi SOS Dječjeg sela Ladimirevci i pomažu u oblikovanju budućnosti djece i mladih.

Osim uz prigodan rođendanski program djeca i gosti uživali su u raznim sportskim radionicama i glazbi koja je veselo odzvanjala čitavim selom. Bilo je tu plesnih točaka grupe Shine, radionica američkog nogometa Osijek Cannonsa, prezentacija mačevalačkog kluba Dmitar Zvonimir Osijek, radionca izrade predmeta od slame te najveselija radionica jahanja ponija. Kad je došlo vrijeme ručka, djeca su uživala u odlično pripremljenom tradicionalnom gulašu zahvaljujući donaciji Lidla, a potom u finim kolačima i velikoj rođendanskoj torti Dr. Oetker.

22. rođendan proslavljen je i uz prigodno darivanje. Naše Selo dobilo je sprave za vježbanje na otvorenom u sklopu projekta SOS Olympics pa će mališani imati dobre uvjete za sportski razvoj.

SOS Olympics projekt je Marije Lozančić, mlade izabrane predstavnice Međunarodnog olimpijskog odbora, financiran kroz Young change makers program MOO-a, a SOS Dječje selo Ladimirevci partner je projekta.

„Potaknuta pričama o teškim počecima i uspjesima naših nogometaša nakon Svjetskog prvenstva pokrenula sam projekt,a želja mi je da djeca SOS Dječjeg sela Ladimirevci imaju priliku od nekud krenuti, trenirati uz stručno znanje i na koncu uspjeti. Ovo je tek početak i nadam se nadogradnji, kako sportskog parka, tako i cjelokupnog projekta u smjeru stipendiranja talentirane djece.“ izjavila je idejna začetnica projekta Marija Lozančić.

Direktor Sela Relić posebno se zahvalio Mariji Lozančić i projektu SOS Olympics na prigodnom poklonu.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.09.2019.

Divan dan u Selu s ekipom ReversingLabsa

Uvijek nas razveseli kada nam u SOS Dječje selo Lekenik stigne vesela ekipa poput ove iz tvrtke ReversingLabs. A posebno kada vrijedno “zasuču rukave” i učine nam Selo još ljepšim za život.

Saznajte više