Objavljeno: srijeda, 29.05.2019.

Edukacijom do zdravih i snažnih stručnjaka, djece i mladih

Novi projekt „Zdravi i snažni“, koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson, bavi se temom osnaživanja djece, prevencije zlostavljanja i agresivnog ponašanja kroz edukacije za naše zaposlenike i vanjske suradnike iz lokalnih zajednica u kojima su smještena naša SOS Dječja sela.

 

Stvarajući brižan dom za djecu u našoj skrbi, veliku pažnju poklanjamo edukaciji našeg stručnog tima, zaposlenicima i suradnicima koji svakodnevno rade u našim SOS Dječjim selima i SOS Zajednicama mladih.

Ulaganje u znanja i vještine stručnih djelatnika koji brinu o djeci i mladima, pospješuje kvalitetu skrbi koju im pružamo. Trenutno, u okviru projekta „Zdravi i snažni“ provodimo niz treninga koji ciljano rade na jačanju znanja i vještina naših zaposlenika i vanjskih suradnika kroz upoznavanje s novim metodama, inovativnim alatima i tehnikama u radu, a čime će se olakšati njihov svakodnevni rad i osnažiti djeca i mladi za svakodnevne izazove života i odrastanja.

Edukacije su, osim na temu osnaživanja djece za brigu o osobnoj sigurnosti i otpornosti, usmjereni i na rad s djecom s neurorazvojnim teškoćama te prevenciju i nošenje s agresivnim ponašanjima kod djece i mladih. Cilj je edukacija odgovoriti na potrebe djece i mladih u našoj skrbi i omogućiti im miran i zdrav život.

Edukacije u okviru projekta „Zdravi i snažni“ nastavak su uspješne suradnje SOS Dječjeg sela Hrvatska s tvrtkom Johnson & Johnson kroz projekt „Zdravlje je bogatstvo“, koji osigurava primjerene zdravstvene i higijenske uvjete djeci i mladima u našoj skrbi.

Novosti

Objavljeno:
utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

Saznajte više

Objavljeno:
srijeda, 12.06.2019.

Donacija OVB Charity Hrvatska za uslugu logopeda i defektologa

Zahvaljujući donaciji od 10.000 eura OVB Charity Hrvatska usluge logopeda i defektologa bit će dostupna djeci SOS Dječjeg sela Lekenik i djeci na području Lekenika i Gline.

Saznajte više