Objavljeno: srijeda, 29.05.2019.

Edukacijom do zdravih i snažnih stručnjaka, djece i mladih

Novi projekt „Zdravi i snažni“, koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson, bavi se temom osnaživanja djece, prevencije zlostavljanja i agresivnog ponašanja kroz edukacije za naše zaposlenike i vanjske suradnike iz lokalnih zajednica u kojima su smještena naša SOS Dječja sela.

 

Stvarajući brižan dom za djecu u našoj skrbi, veliku pažnju poklanjamo edukaciji našeg stručnog tima, zaposlenicima i suradnicima koji svakodnevno rade u našim SOS Dječjim selima i SOS Zajednicama mladih.

Ulaganje u znanja i vještine stručnih djelatnika koji brinu o djeci i mladima, pospješuje kvalitetu skrbi koju im pružamo. Trenutno, u okviru projekta „Zdravi i snažni“ provodimo niz treninga koji ciljano rade na jačanju znanja i vještina naših zaposlenika i vanjskih suradnika kroz upoznavanje s novim metodama, inovativnim alatima i tehnikama u radu, a čime će se olakšati njihov svakodnevni rad i osnažiti djeca i mladi za svakodnevne izazove života i odrastanja.

Edukacije su, osim na temu osnaživanja djece za brigu o osobnoj sigurnosti i otpornosti, usmjereni i na rad s djecom s neurorazvojnim teškoćama te prevenciju i nošenje s agresivnim ponašanjima kod djece i mladih. Cilj je edukacija odgovoriti na potrebe djece i mladih u našoj skrbi i omogućiti im miran i zdrav život.

Edukacije u okviru projekta „Zdravi i snažni“ nastavak su uspješne suradnje SOS Dječjeg sela Hrvatska s tvrtkom Johnson & Johnson kroz projekt „Zdravlje je bogatstvo“, koji osigurava primjerene zdravstvene i higijenske uvjete djeci i mladima u našoj skrbi.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više