Objavljeno: srijeda, 29.05.2019.

Volonteri koje bi svatko poželio

Djelatnici Porsche leasinga Hrvatske upustili su se u zabavan radni volonterski posjet SOS Dječjem selu Ladimirevci. Rezultat je bio fantastičan – mališani i SOS mame presretni su zbog novo obojenih zidova u dvije SOS Kuće i friško pokošene trave u cijelom Selu.

Kad se vrijedne ruke slože, sve se može, sve se može! Čak devedeset djelatnica i djelatnika Porsche leasing Hrvatska složno je kosilo travu u dvorištima i bojalo zidove u SOS Kućama SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Uz mnoštvo zabave i plemenitih namjera, njihovo korporativno volontiranje obradovalo je djecu u Selu i donijelo im uređena dvorišta i igrališta koja su spremna za nove vesele trenutke, igru i vrisku SOS braće i sestara.

I sve to u samo jedan dan! Fenomenalni volonteri odrađivali su zadatke kao najspretniji majstori bez puno problema. Zidovi su zabljesnuli od jutra do popodneva, a kuće su ostavljene uredne pa se svaki ormar, stol i stolac našao na svome mjestu. Kao da je posao odrađen nekim čarobnim štapićem, a ne vrijednim rukama naših Poršeovaca!

Zato, hvala našim dragim volonterima, koje bi svatko poželio, na radosti i sreći koju su donijeli mališanima i SOS mamama u Selu!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više