Objavljeno: srijeda, 29.05.2019.

Volonteri koje bi svatko poželio

Djelatnici Porsche leasinga Hrvatske upustili su se u zabavan radni volonterski posjet SOS Dječjem selu Ladimirevci. Rezultat je bio fantastičan – mališani i SOS mame presretni su zbog novo obojenih zidova u dvije SOS Kuće i friško pokošene trave u cijelom Selu.

Kad se vrijedne ruke slože, sve se može, sve se može! Čak devedeset djelatnica i djelatnika Porsche leasing Hrvatska složno je kosilo travu u dvorištima i bojalo zidove u SOS Kućama SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Uz mnoštvo zabave i plemenitih namjera, njihovo korporativno volontiranje obradovalo je djecu u Selu i donijelo im uređena dvorišta i igrališta koja su spremna za nove vesele trenutke, igru i vrisku SOS braće i sestara.

I sve to u samo jedan dan! Fenomenalni volonteri odrađivali su zadatke kao najspretniji majstori bez puno problema. Zidovi su zabljesnuli od jutra do popodneva, a kuće su ostavljene uredne pa se svaki ormar, stol i stolac našao na svome mjestu. Kao da je posao odrađen nekim čarobnim štapićem, a ne vrijednim rukama naših Poršeovaca!

Zato, hvala našim dragim volonterima, koje bi svatko poželio, na radosti i sreći koju su donijeli mališanima i SOS mamama u Selu!

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 29.06.2020.

SOS predstavnici – srce na terenu

Život i rad u novoj svakodnevnici, u doba koronavirusa nikome nije lak. No naši SOS predstavnici i dalje hrabro i sa smiješkom izlaze na teren i misle na naše mališane.

Saznajte više