Objavljeno: srijeda, 29.05.2019.

Volonteri koje bi svatko poželio

Djelatnici Porsche leasinga Hrvatske upustili su se u zabavan radni volonterski posjet SOS Dječjem selu Ladimirevci. Rezultat je bio fantastičan – mališani i SOS mame presretni su zbog novo obojenih zidova u dvije SOS Kuće i friško pokošene trave u cijelom Selu.

Kad se vrijedne ruke slože, sve se može, sve se može! Čak devedeset djelatnica i djelatnika Porsche leasing Hrvatska složno je kosilo travu u dvorištima i bojalo zidove u SOS Kućama SOS Dječjeg sela Ladimirevci.

Uz mnoštvo zabave i plemenitih namjera, njihovo korporativno volontiranje obradovalo je djecu u Selu i donijelo im uređena dvorišta i igrališta koja su spremna za nove vesele trenutke, igru i vrisku SOS braće i sestara.

I sve to u samo jedan dan! Fenomenalni volonteri odrađivali su zadatke kao najspretniji majstori bez puno problema. Zidovi su zabljesnuli od jutra do popodneva, a kuće su ostavljene uredne pa se svaki ormar, stol i stolac našao na svome mjestu. Kao da je posao odrađen nekim čarobnim štapićem, a ne vrijednim rukama naših Poršeovaca!

Zato, hvala našim dragim volonterima, koje bi svatko poželio, na radosti i sreći koju su donijeli mališanima i SOS mamama u Selu!

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 21.11.2019.

Mališani pokazali visoku razinu poznavanja dječjih prava

Povodom Međunarodnog dana djeteta održan je sastanak Dječjeg parlamenta u SOS Dječjem selu Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.11.2019.

Ponosimo se Ivanom

Nakon života u SOS Zajednici mladih i završetka srednje škole, naši mladi uspješno pronalaze posao ili nastavljaju fakultetsko obrazovanje. Ponosni smo na našeg Ivana koji je završio preddiplomski studij fizike!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.11.2019.

Bajkovitih 24 sata u Lekeniku

Tradicionalna književna manifestacija Milenijsko čitanje bajki, u svom jedanaestom izdanju, održala se u SOS Dječjem selu Lekenik, 14. i 15. studenoga.

Saznajte više