Objavljeno: petak, 07.06.2019.

Održana 28. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska

Zadovoljni radom u proteklih godinu dana i uspjesima naše djece, održali smo godišnju Skupštinu udruge te motivirano nastavljamo stvarati brižan dom za svako dijete.

28. skupština Udruge SOS Dječje selo Hrvatska održala se 6.6.2019. na kojoj je prihvaćeno izvješće o radu Predsjedništva Udruge, izvješća o radu SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci, financijski godišnji izvještaji i izvještaji revizije za 2018.g.

U proteklih godinu dana aktivnosti u svim odjelima Udruge i dalje se nastavljaju širiti. Programski odjel osmislio je i proveo izuzetno uspješnu kampanju senzibilizacije javnosti za potrebe djece u siromaštvu #vidime - za djetinjstvo jednakih prilika. Snimljen je TV spot koji je emitiran na brojnim televizijama uz veliku medijsku popraćenost.

Nastavljen je projekt 'Priprema za izlazak iz skrbi' te je u novoj fazi, uvođenjem osobnog mentora koji će raditi s mladima na procesu izlaska iz skrbi, podignut na višu razinu.

Odjel za donacije građana nastavio je s uspješnim rezultatima uključivanja i zadobivanja podrške građana te je zadržao povjerenje postojećih donatora kroz redovitu komunikaciju i obavještavanje o radu Udruge. Pored toga, preselili su ured na novu lokaciju s odličnim uvjetima za nastavak uspješnog rada.

Nastavili smo razvijati postojeće odnose s korporativnim partnerima, kao i razvijati nove zahvaljujući kojima možemo nastaviti pružati kvalitetnu skrb djeci i mladima. Naši partneri, zadovoljni suradnjom I odnosom koji njegujemo, prepoznaju naš brend i rad, ali i povjerenje i odgovornost koju imamo.

Tijekom posljednjih godinu dana započeli smo kampanju SOS predstavnici putem koje smo predstavili radno mjesto i kako se zainteresirani mogu prijaviti. Uspješno smo proveli i cjelomjesečnu izložbu fotografija u tunelu Grič koje je bila prisutna u medijima, a potom i facebook aukciju dijela fotografija iz postava izložbe.

Naš odjel ljudskih potencijala imao je velik obujam posla tijekom godine te je zabilježen petogodišnji organizacijski rast od 33%, a godinu je obilježilo I usklađivanje s Općom direktivom o zaštiti osobnih podataka (GDPR). Kako bismo što jasnije komunicirali kakav posao radimo i što zainteresirani za rad u SOS Dječjem selu mogu očekivati, proveli smo brending ljudskih potencijala uz slogan “Posao sa srcem” i novu vizualnu prepoznatljivost.

U ugodnom društvu članova Predsjedništva, djelatnika i suradnika Udruge proveli smo ugodnu večer te motivirano krenuli ususret novim projektima i uspjesima.
 

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 13.11.2019.

Čitamo bajke 24 sata bez prekida!

Sutra točno u podne u SOS Dječjem selu Lekenik krećemo s tradicionalnom manifestacijom - 11. Milenijsko čitanje bajki - i neprekidnim čitanjem bajki i pripovjetki za djecu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 31.10.2019.

Naši mališani brinu o prirodi

Mali i veliki planinari i planinarke SOS Dječjeg sela Ladimirevci sudjelovali su u akciji „Zasadi drvo, ne budi panj“ i pridonijeli ozelenjavanju Hrvatske i borbi protiv klimatskih promjena.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 29.10.2019.

Proslavili smo 70 godina rada SOS Dječjih sela u svijetu

Organizacijom konferencije 'Prepoznaj, brini, ponosi se!' - o djeci u sustavu alternativne skrbi, obilježili smo 70. godišnjicu naše krovne međunarodne organizacije SOS Children`s Villages International.

Saznajte više