Objavljeno: ponedjeljak, 17.06.2019.

Vesela zabava u pauzi od maštanja

Nisu samo školarci imali prigodan program za kraj školske godine. Veselo se taj dan obilježio i vrtićkim skupinama, dvanaestom po redu radionicom koju provodimo u suradnji s Dječjim vrtićem Lekenik.

 Velikim plesom koji je vodila teta Anita, u Društvenom centru Hermann Gmeiner, obilježen je završetak dijela projekta Dječje maštaonice.

Riječ je o zajedničkoj radionici koja se provodi od srpnja 2018. godine u okviru projekta Dječje maštaonice u sklopu kojeg su osigurani brojni odgojno-obrazovni sadržaji za djecu uzrasta od tri do petnaest godina, a provode ih djelatnici SOS Dječjeg sela Lekenik te brojni suradnici, volonteri i gosti.

Projekt je financiran sredstvima Zaklade Hrvatska za djecu i Odjela socijalne skrbi Sisačko-moslavačke županije, a do sada je u njemu sudjelovalo 233 djece od čega 164 djeteta iz lokalne zajednice.

Cilj projekta Dječje maštaonice je osiguravanje kvalitetne podrške za sveobuhvatni razvoj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi, ali i podrška razvoju ostale djece koja žive na području Općine Lekenik.

Nakon veselih plesnih koraka, djeca su se počastila sokovima i slatkišima te su im uručene medalje za trud i vrijedno učenje tijekom protekle godine. Ovo je samo privremeni rastanak jer od rujna slijedi nastavak ovog projekta i ponovni susret malih prijatelja koji će zajedno maštati i dalje.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više