Objavljeno: utorak, 18.06.2019.

Uz Bana Jelačića i poštara Klempaja zabavljamo se i učimo

Dvanaestu godinu za redom u Lekeniku je održana pučka kulturna manifestacija Dani Bana Jelačića i poštara Klempaja, prema scenariju i režiji Rusmira Agačevića, književnika i voditelja Malog kazališta bajki SOS Dječjeg sela Lekenik.

Uz podršku SOS Dječjeg sela Lekenik, ova manifestacija postala je tradicionalna i prepoznatljiva u Sisačko-moslavačkoj županiji. Osim kulturno umjetničkih društava iz Lekenika, dramskih i pjevačkih skupina iz okolnih mjesta, snažan obol daju djeca i kreativne radionice Društvenog centra Hermann Gmeiner SOS Dječjeg sela Lekenik.

Nositelj organizacije je Turistička zajednica općine Lekenik, a znatan dio programa odvija se u samom SOS Dječjem selu Lekenik. Tako su se naši mališani okušali u natjecanju „Mali poštar“ na kojem su pokazali svoje umijeće, spretnost, ali i brzinu, kada je riječ o vožnji biciklom. Ovu trodnevnu manifestaciju djeca SOS Dječjeg sela uvijek s veseljem dočekuju jer osim što se sjajno zabave, kroz igru i smijeh, puno se toga nauči i o zanimljivim događajima u hrvatskoj povijesti.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više