Objavljeno: petak, 28.06.2019.

Priznanje za dugogodišnji rad - primili smo Povelju Republike Hrvatske

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uručila je Povelju Republike Hrvatske SOS Dječjem selu Hrvatska za izniman dugogodišnji humanitarni rad.

U prigodi obilježavanja Dana državnosti, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, u četvrtak 27. lipnja uručila je odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz svih područja javnog djelovanja, a SOS Dječjem selu Hrvatska dodijeljena je Povelja Republike Hrvatske.

Povelju, za izniman dugogodišnji humanitarni rad i doprinos stvaranju obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, predsjednica Grabar Kitarović uručila je predsjednici Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, prof. dr. sc. Marizi Katavić, a svečanosti je prisustvovala i nacionalna direktorica gđa. Višnja Tuškan-Krupić.

Ponosni na priznanje, kao i na uspjehe naše djece i mladih o kojima s ljubavlju skrbimo već 27 godina, ovom prigodom čestitamo i zahvaljujemo svim SOS mamama, djelatnicima, vanjskim suradnicima, volonterima, partnerima i donatorima SOS Dječjeg sela Hrvatska, na doprinosu i pomoći u obavljanju naše misije stvaranja obiteljskog brižnog doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

(izvora fotografija: Ured predsjednice RH)

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Prepoznajte plemenitost ‘ulaganja’ kriptovaluta u naše mališane

Od 2019. godine sretno djetinjstvo možete podržati i kriptovalutama. Uložite vaše bitcoine u budućnost djece u SOS Dječjim selima!

Saznajte više