Objavljeno: petak, 28.06.2019.

Priznanje za dugogodišnji rad - primili smo Povelju Republike Hrvatske

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uručila je Povelju Republike Hrvatske SOS Dječjem selu Hrvatska za izniman dugogodišnji humanitarni rad.

U prigodi obilježavanja Dana državnosti, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, u četvrtak 27. lipnja uručila je odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz svih područja javnog djelovanja, a SOS Dječjem selu Hrvatska dodijeljena je Povelja Republike Hrvatske.

Povelju, za izniman dugogodišnji humanitarni rad i doprinos stvaranju obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, predsjednica Grabar Kitarović uručila je predsjednici Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, prof. dr. sc. Marizi Katavić, a svečanosti je prisustvovala i nacionalna direktorica gđa. Višnja Tuškan-Krupić.

Ponosni na priznanje, kao i na uspjehe naše djece i mladih o kojima s ljubavlju skrbimo već 27 godina, ovom prigodom čestitamo i zahvaljujemo svim SOS mamama, djelatnicima, vanjskim suradnicima, volonterima, partnerima i donatorima SOS Dječjeg sela Hrvatska, na doprinosu i pomoći u obavljanju naše misije stvaranja obiteljskog brižnog doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

(izvora fotografija: Ured predsjednice RH)

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.07.2019.

Osmijeh zbog kojeg se morate zaustaviti

Naši srdačni SOS predstavnici i ovog tjedna su na terenu diljem Hrvatske. Narančaste majice, iskaznice i ljubaznost je ono po čemu ćete ih sigurno prepoznati.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 09.07.2019.

Henkel razveselio djecu i SOS mame

Djeca u SOS Dječjim selima vrijeme obožavaju provoditi na igralištima, a pune ruke posla s pranjem odjeće poslije imaju SOS mame. Kako bi sve to bilo lakše, Henkel je i ove godine donirao polugodišnju zalihu sredstava za čišćenje i pranje rublja za SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Saznajte više