Objavljeno: petak, 28.06.2019.

Priznanje za dugogodišnji rad - primili smo Povelju Republike Hrvatske

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović uručila je Povelju Republike Hrvatske SOS Dječjem selu Hrvatska za izniman dugogodišnji humanitarni rad.

U prigodi obilježavanja Dana državnosti, predsjednica Republike Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović, u četvrtak 27. lipnja uručila je odlikovanja i priznanja istaknutim pojedincima iz svih područja javnog djelovanja, a SOS Dječjem selu Hrvatska dodijeljena je Povelja Republike Hrvatske.

Povelju, za izniman dugogodišnji humanitarni rad i doprinos stvaranju obitelji za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, predsjednica Grabar Kitarović uručila je predsjednici Udruge SOS Dječje selo Hrvatska, prof. dr. sc. Marizi Katavić, a svečanosti je prisustvovala i nacionalna direktorica gđa. Višnja Tuškan-Krupić.

Ponosni na priznanje, kao i na uspjehe naše djece i mladih o kojima s ljubavlju skrbimo već 27 godina, ovom prigodom čestitamo i zahvaljujemo svim SOS mamama, djelatnicima, vanjskim suradnicima, volonterima, partnerima i donatorima SOS Dječjeg sela Hrvatska, na doprinosu i pomoći u obavljanju naše misije stvaranja obiteljskog brižnog doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

(izvora fotografija: Ured predsjednice RH)

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više