Objavljeno: ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

 Život djece u SOS Dječjim selima ispunjen je radošću I ljubavlju, ali i aktivnostima i obvezama. Tijekom godine škola je na prvom mjestu, a ostatak dana ispunjen dodatnim aktivnostima koja su djeca sama odabrala. Oni najmanji druže se, razvijaju i uče u vrtiću, a sve ih skupa brižno prati SOS mama puna ljubavi i razumijevanja.

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. SOS obitelji i ove godine će, zahvaljujući našim prijateljima i njihovim donacijama, uživati u obiteljskom ljetovanju, kupanju u moru i sunčanju na plaži. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Danas je dan kada su među našim mališanima emocije podijeljene. Neki su pomalo tužni, a drugima je uzbuđenje na vrhuncu. Ponedjeljak je, što znači da se neke SOS obitelji vraćaju s mora, dok druge iz Sela tek kreću na put. Teško je pozdraviti se s morem kada je tako lijepo, ali pomisao da će se dogodine možda vratiti tješi zamišljene glavice na putu kući, dok oni drugi samo čekaju trenutak kada će ugledati ogromno plavetnilo obasjano suncem i glasno uzviknuti – more!

Ako želite podržati sretno odrastanje djece u SOS Dječjim selima donirajte redovito i budite u našem Klubu prijatelja. Prijaviti se možete ovdje: http://sos-dsh.hr/hr/klub_prijatelja.aspx

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 14.10.2019.

Izložba fotografija s najvećeg foto natječaja na svijetu

Posjetite izložbu fotografija u City Centeru One (West i East) i podržite sretno odrastanje djece u SOS Dječjem selu Hrvatska! Prekrasne fotografije pogledajte od 14. do 27. listopada.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više