Objavljeno: ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

 Život djece u SOS Dječjim selima ispunjen je radošću I ljubavlju, ali i aktivnostima i obvezama. Tijekom godine škola je na prvom mjestu, a ostatak dana ispunjen dodatnim aktivnostima koja su djeca sama odabrala. Oni najmanji druže se, razvijaju i uče u vrtiću, a sve ih skupa brižno prati SOS mama puna ljubavi i razumijevanja.

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. SOS obitelji i ove godine će, zahvaljujući našim prijateljima i njihovim donacijama, uživati u obiteljskom ljetovanju, kupanju u moru i sunčanju na plaži. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Danas je dan kada su među našim mališanima emocije podijeljene. Neki su pomalo tužni, a drugima je uzbuđenje na vrhuncu. Ponedjeljak je, što znači da se neke SOS obitelji vraćaju s mora, dok druge iz Sela tek kreću na put. Teško je pozdraviti se s morem kada je tako lijepo, ali pomisao da će se dogodine možda vratiti tješi zamišljene glavice na putu kući, dok oni drugi samo čekaju trenutak kada će ugledati ogromno plavetnilo obasjano suncem i glasno uzviknuti – more!

Ako želite podržati sretno odrastanje djece u SOS Dječjim selima donirajte redovito i budite u našem Klubu prijatelja. Prijaviti se možete ovdje: http://sos-dsh.hr/hr/klub_prijatelja.aspx

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.06.2020.

SOS predstavnici ponovno na terenu

Nakon poduže pauze zbog koronavirusa, od danas su naši SOS predstavnici ponovno na terenu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više