Objavljeno: ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

 Život djece u SOS Dječjim selima ispunjen je radošću I ljubavlju, ali i aktivnostima i obvezama. Tijekom godine škola je na prvom mjestu, a ostatak dana ispunjen dodatnim aktivnostima koja su djeca sama odabrala. Oni najmanji druže se, razvijaju i uče u vrtiću, a sve ih skupa brižno prati SOS mama puna ljubavi i razumijevanja.

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. SOS obitelji i ove godine će, zahvaljujući našim prijateljima i njihovim donacijama, uživati u obiteljskom ljetovanju, kupanju u moru i sunčanju na plaži. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Danas je dan kada su među našim mališanima emocije podijeljene. Neki su pomalo tužni, a drugima je uzbuđenje na vrhuncu. Ponedjeljak je, što znači da se neke SOS obitelji vraćaju s mora, dok druge iz Sela tek kreću na put. Teško je pozdraviti se s morem kada je tako lijepo, ali pomisao da će se dogodine možda vratiti tješi zamišljene glavice na putu kući, dok oni drugi samo čekaju trenutak kada će ugledati ogromno plavetnilo obasjano suncem i glasno uzviknuti – more!

Ako želite podržati sretno odrastanje djece u SOS Dječjim selima donirajte redovito i budite u našem Klubu prijatelja. Prijaviti se možete ovdje: http://sos-dsh.hr/hr/klub_prijatelja.aspx

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.07.2019.

Osmijeh zbog kojeg se morate zaustaviti

Naši srdačni SOS predstavnici i ovog tjedna su na terenu diljem Hrvatske. Narančaste majice, iskaznice i ljubaznost je ono po čemu ćete ih sigurno prepoznati.

Saznajte više

Objavljeno:
utorak, 09.07.2019.

Henkel razveselio djecu i SOS mame

Djeca u SOS Dječjim selima vrijeme obožavaju provoditi na igralištima, a pune ruke posla s pranjem odjeće poslije imaju SOS mame. Kako bi sve to bilo lakše, Henkel je i ove godine donirao polugodišnju zalihu sredstava za čišćenje i pranje rublja za SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.07.2019.

Reci DA SOS predstavnicima

SOS predstavnike ovih dana možete vidjeti u gradovima diljem Hrvatske i učlaniti se u Klub prijatelja.

Saznajte više