Objavljeno: ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

 Život djece u SOS Dječjim selima ispunjen je radošću I ljubavlju, ali i aktivnostima i obvezama. Tijekom godine škola je na prvom mjestu, a ostatak dana ispunjen dodatnim aktivnostima koja su djeca sama odabrala. Oni najmanji druže se, razvijaju i uče u vrtiću, a sve ih skupa brižno prati SOS mama puna ljubavi i razumijevanja.

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. SOS obitelji i ove godine će, zahvaljujući našim prijateljima i njihovim donacijama, uživati u obiteljskom ljetovanju, kupanju u moru i sunčanju na plaži. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Danas je dan kada su među našim mališanima emocije podijeljene. Neki su pomalo tužni, a drugima je uzbuđenje na vrhuncu. Ponedjeljak je, što znači da se neke SOS obitelji vraćaju s mora, dok druge iz Sela tek kreću na put. Teško je pozdraviti se s morem kada je tako lijepo, ali pomisao da će se dogodine možda vratiti tješi zamišljene glavice na putu kući, dok oni drugi samo čekaju trenutak kada će ugledati ogromno plavetnilo obasjano suncem i glasno uzviknuti – more!

Ako želite podržati sretno odrastanje djece u SOS Dječjim selima donirajte redovito i budite u našem Klubu prijatelja. Prijaviti se možete ovdje: http://sos-dsh.hr/hr/klub_prijatelja.aspx

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 14.08.2019.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

Na istoku zemlje, u našem predivnom Selu u Ladimirevcima, djeca ljeto provode uz bogati tjedni program.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Saznajte više