Objavljeno: utorak, 09.07.2019.

Henkel razveselio djecu i SOS mame

Djeca u SOS Dječjim selima vrijeme obožavaju provoditi na igralištima, a pune ruke posla s pranjem odjeće poslije imaju SOS mame. Kako bi sve to bilo lakše, Henkel je i ove godine donirao polugodišnju zalihu sredstava za čišćenje i pranje rublja za SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci.

 Ponosno smo u SOS Dječjem selu Lekenik ugostili Mariju Grđan i Lejlu Nicević iz Henkela koje su nas posjetile prilikom uručenja vrijedne donacije kojom Henkel već treću godinu uveseljava SOS mame, a djetinjstvo našim mališanima čini bezbrižnim.

Donaciju je primio Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik koji je na vrijednoj donaciji zahvalio u ime SOS Dječjeg sela Hrvatska te ispričao našim gošćama novosti iz naših SOS Dječjih sela.

Po završetku službenog dijela, uslijedio je obilazak SOS Dječjeg sela Lekenik, posjet SOS obitelji i druženje s našim mališanima u Društvenom centru Hermann Gmeiner. Budući da u ovo ljetno vrijeme obveza nema toliko, djeca svakodnevno uživaju u veselom programu koji je za njih organiziran u Društvenom centru. Bilo je tu karaoka, plesa, crtanja i igranja, a naše gošće uživale su u opuštenom druženju s mališanima.

Rastanci su uvijek teški pa je bio i ovaj, no nadamo se sljedećem posjetu i veselimo novim druženjima. Do tada, bezbrižna dječja valjanja po travi i igranja u parku podsjećat će nas na naše prijatelje iz Henkela.

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 17.07.2019.

Osmijeh zbog kojeg se morate zaustaviti

Naši srdačni SOS predstavnici i ovog tjedna su na terenu diljem Hrvatske. Narančaste majice, iskaznice i ljubaznost je ono po čemu ćete ih sigurno prepoznati.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 08.07.2019.

Kako provodimo ljeto

Sada, kada je stiglo ljeto, došlo je vrijeme za zasluženi odmor. Vrijedilo je biti dobar cijelu godinu, jer trud se isplati i nagrađuje.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.07.2019.

Reci DA SOS predstavnicima

SOS predstavnike ovih dana možete vidjeti u gradovima diljem Hrvatske i učlaniti se u Klub prijatelja.

Saznajte više