Objavljeno: utorak, 09.07.2019.

Henkel razveselio djecu i SOS mame

Djeca u SOS Dječjim selima vrijeme obožavaju provoditi na igralištima, a pune ruke posla s pranjem odjeće poslije imaju SOS mame. Kako bi sve to bilo lakše, Henkel je i ove godine donirao polugodišnju zalihu sredstava za čišćenje i pranje rublja za SOS Dječja sela Lekenik i Ladimirevci.

 Ponosno smo u SOS Dječjem selu Lekenik ugostili Mariju Grđan i Lejlu Nicević iz Henkela koje su nas posjetile prilikom uručenja vrijedne donacije kojom Henkel već treću godinu uveseljava SOS mame, a djetinjstvo našim mališanima čini bezbrižnim.

Donaciju je primio Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik koji je na vrijednoj donaciji zahvalio u ime SOS Dječjeg sela Hrvatska te ispričao našim gošćama novosti iz naših SOS Dječjih sela.

Po završetku službenog dijela, uslijedio je obilazak SOS Dječjeg sela Lekenik, posjet SOS obitelji i druženje s našim mališanima u Društvenom centru Hermann Gmeiner. Budući da u ovo ljetno vrijeme obveza nema toliko, djeca svakodnevno uživaju u veselom programu koji je za njih organiziran u Društvenom centru. Bilo je tu karaoka, plesa, crtanja i igranja, a naše gošće uživale su u opuštenom druženju s mališanima.

Rastanci su uvijek teški pa je bio i ovaj, no nadamo se sljedećem posjetu i veselimo novim druženjima. Do tada, bezbrižna dječja valjanja po travi i igranja u parku podsjećat će nas na naše prijatelje iz Henkela.

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više