Objavljeno: utorak, 23.07.2019.

Pepco nam je omogućio ljetovanje za pamćenje

Toplina sunca i mora zagrijala je srca naših mališana, pružila trenutke kojih će se sjećati čitav život, a sve zahvaljujući dragim prijateljima iz tvrtke PEPCO.

 Ljetovanja se uvijek pamte, a biti na moru, uživati u igri sa SOS mamom, braćom i sestrama, našim mališanima jako puno znači. Znamo to prema osmjesima koji ne silaze s njihovih lica, sve dok umorni od kupanja i sunca ne prilegnu u krevet i u sekundi zarone u divan ljetni san.

SOS obitelji, koju čine SOS mame te SOS braća i sestre, u ljetnim radostima uživale su u prelijepoj Rovanjskoj u Zadarskoj županiji. Predivno je to mjesto za odmor i opuštanje od svakodnevnih obaveza i briga, ali i vrijeme za razvijanje dubljih odnosa između naših mališana i njihovih SOS mama.

Bilo je tu svega. Od brčkanja u plićaku naših najmanjih, do plivanja i ronjenja onih sada već starijih i spretnijih. Večernjih šetnji i druženja te najfinijih zajedničkih ručkova nakon višesatnog kupanja.

Najteže je bilo iz takve morske idile vratiti se doma, jer svi bismo mi željeli još samo malo duže ostati. Zato ih je po povratku doma tješila pomisao da i iduće godine dolazi ljeto, a s njim i nova prilika za morske avanture.

Neki mališani će ovo ljeto pamtiti jer su upravo ove godine proplivali, drugi jer su skupili hrabrosti za skok u more za koji se do sada još nisu usudili, ali u svima će ostati utisnut divan osjećaj ljubavi i pažnje koju su dijelili jedni drugima. Zato se s velikim osmijehom i zadovoljstvom želimo zahvaliti našim dragim prijatelji iz tvrtke Pepco koji su svojom donacijom omogućili odlazak na ljetovanje, a time i trenutke za pamćenje. Hvala Pepco!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više