Objavljeno: petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Zabava za djecu u našim SOS Dječjim selima traje cijelu godinu.

Zahvaljujući SOS Mobilnom timu i SOS Dječjem selu Lekenik više od 70 djece tijekom ljeta kvalitetno, zabavno, kreativno i, što je najvažnije, složno provodi vrijeme tijekom školskih praznika.

Zajedno se druže mališani iz Lekenika i oni smješteni u SOS Dječjem selu, a ove godine nam se prvi puta pridružio i Dječji vrtić Lekenik.

Da dječja mašta doista može svašta, naši mališani su nam to pokazali svojim radovima proizašlim iz kreativne radionice. Pogledajte mali dio zanimljivih i kreativnih stvari stvari koje su izradili u fotogaleriji!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više