Objavljeno: petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Zabava za djecu u našim SOS Dječjim selima traje cijelu godinu.

Zahvaljujući SOS Mobilnom timu i SOS Dječjem selu Lekenik više od 70 djece tijekom ljeta kvalitetno, zabavno, kreativno i, što je najvažnije, složno provodi vrijeme tijekom školskih praznika.

Zajedno se druže mališani iz Lekenika i oni smješteni u SOS Dječjem selu, a ove godine nam se prvi puta pridružio i Dječji vrtić Lekenik.

Da dječja mašta doista može svašta, naši mališani su nam to pokazali svojim radovima proizašlim iz kreativne radionice. Pogledajte mali dio zanimljivih i kreativnih stvari stvari koje su izradili u fotogaleriji!

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 18.11.2019.

Ponosimo se Ivanom

Nakon života u SOS Zajednici mladih i završetka srednje škole, naši mladi uspješno pronalaze posao ili nastavljaju fakultetsko obrazovanje. Ponosni smo na našeg Ivana koji je završio preddiplomski studij fizike!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.11.2019.

Bajkovitih 24 sata u Lekeniku

Tradicionalna književna manifestacija Milenijsko čitanje bajki, u svom jedanaestom izdanju, održala se u SOS Dječjem selu Lekenik, 14. i 15. studenoga.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 13.11.2019.

We are reading fairy tales for 24 hours non-stop!

Tomorrow at noon SOS Children's Village Lekenik launches its traditional event – 11th Millennium Fairy Tale Readathon – during which we read fairy tales and children’s stories without stopping.

Saznajte više