Objavljeno: petak, 09.08.2019.

Kreativno i zabavno ljeto u SOS Dječjem selu Lekenik

Osmjesi ne silaze s lica naših mališana ovih vrućih ljetnih dana. Pročitajte i pogledajte što su mali kreativci napravili...

Zabava za djecu u našim SOS Dječjim selima traje cijelu godinu.

Zahvaljujući SOS Mobilnom timu i SOS Dječjem selu Lekenik više od 70 djece tijekom ljeta kvalitetno, zabavno, kreativno i, što je najvažnije, složno provodi vrijeme tijekom školskih praznika.

Zajedno se druže mališani iz Lekenika i oni smješteni u SOS Dječjem selu, a ove godine nam se prvi puta pridružio i Dječji vrtić Lekenik.

Da dječja mašta doista može svašta, naši mališani su nam to pokazali svojim radovima proizašlim iz kreativne radionice. Pogledajte mali dio zanimljivih i kreativnih stvari stvari koje su izradili u fotogaleriji!

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 29.06.2020.

SOS predstavnici – srce na terenu

Život i rad u novoj svakodnevnici, u doba koronavirusa nikome nije lak. No naši SOS predstavnici i dalje hrabro i sa smiješkom izlaze na teren i misle na naše mališane.

Saznajte više