Objavljeno: ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

 Ukoliko ćete imati prilike susresti naše SOS predstavnike, a lako ćete ih prepoznati po narančastim majicama i osmjesima, zaustavite se i potpišite trajni nalog na nekoj od lokacija u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu ili Donjem Miholjcu.

Pokretanjem trajnog naloga postat ćete redoviti donator i član Kluba prijatelja.

SOS predstavnici će Vam vrlo rado reći nešto više o radu SOS Dječjeg sela Hrvatska, koje skrbi za 240-ero djece i mladih bez roditeljske skrbi te zašto im je pomoć potrebna. Redovito davanje u korist SOS Dječjeg sela Hrvatska isključivo je vaša odluka te sami birate iznos redovite mjesečne donacije.

Prepoznajte ljepotu pomaganja u sebi i učlanite se u Klub prijatelja.
http://sos-dsh.hr/hr/klub_prijatelja.aspx

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.09.2019.

SOS predstavnici vas čekaju na Vinkovačkim jesenima

Osim na predivnoj manifestaciji na istoku, naši nasmiješeni SOS predstavnici u narančastim majicama čekaju vas diljem Lijepe naše. Izvrsna je to prilika za sve koji žele postati prijatelji SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 11.09.2019.

Praške lastavice još jednom su nam uljepšale praznike

Naši veliki prijatelji iz Udruženja građana Lastavica iz Praga i ove, četvrte godine po redu, organizirali su i financirali sedmodnevni posjet djece iz šest SOS Dječjih sela.

Saznajte više