Objavljeno: ponedjeljak, 12.08.2019.

SOS predstavnici čekaju Vas i ovih dana diljem Hrvatske

Dozvolite im da vam dočaraju svijet SOS Dječjih sela Lekenik i Ladimirevci te u sebi prepoznajte ljepotu pomaganja i učlanite se u Klub prijatelja.

 Ukoliko ćete imati prilike susresti naše SOS predstavnike, a lako ćete ih prepoznati po narančastim majicama i osmjesima, zaustavite se i potpišite trajni nalog na nekoj od lokacija u Zagrebu, Zaprešiću, Splitu ili Donjem Miholjcu.

Pokretanjem trajnog naloga postat ćete redoviti donator i član Kluba prijatelja.

SOS predstavnici će Vam vrlo rado reći nešto više o radu SOS Dječjeg sela Hrvatska, koje skrbi za 240-ero djece i mladih bez roditeljske skrbi te zašto im je pomoć potrebna. Redovito davanje u korist SOS Dječjeg sela Hrvatska isključivo je vaša odluka te sami birate iznos redovite mjesečne donacije.

Prepoznajte ljepotu pomaganja u sebi i učlanite se u Klub prijatelja.
http://sos-dsh.hr/hr/klub_prijatelja.aspx

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 29.06.2020.

SOS predstavnici – srce na terenu

Život i rad u novoj svakodnevnici, u doba koronavirusa nikome nije lak. No naši SOS predstavnici i dalje hrabro i sa smiješkom izlaze na teren i misle na naše mališane.

Saznajte više