Objavljeno: srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

 Brujanje motora jučer je u ranim popodnevnim satima pozvalo sve naše SOS obitelji na druženje s članovima Oldtimer kluba „Kurbla“ iz Garešnice, koji su nas treći put posjetili sa svojim prijateljima iz Zagreba, Zadra, Bjelovara, Požege, Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Čakovca.

Osim vrijednom donacijom, ponovno su razveselili djecu vožnjama na moćnim motorima i u starim automobilima koje održavaju s puno pažnje i ljubavi. 

Nakon uzbudljivog dana, mališanima su energiju povratile kuharice restorana „Kod Bake“ koje su za sve pripremile ručak. No, kako naša djeca vole učiti nove vještine i usvajati znanja, kuharice u za njih pripremile i radionicu pripreme hamburgera, koje su naši mališani, naravno, u slast pojeli.

Novosti

Objavljeno:
petak, 31.07.2020.

Kristina Ivanuš osvojila Hermann Gmeiner priznanje!

Biti inspiracija i uzor mladim osobama diljem svijeta velika je čast. Upravo takva je naša Kristina Ivanuš, koja se ove godine okitila Hermann Gmeiner nagradom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 21.07.2020.

Ljetna uživancija u Vodicama

Uz preporučenu distancu, djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci i ove godine uživaju u čarima ljeta, mora i zabave u suncem obasjanim Vodicama.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 06.07.2020.

Predstavnici dječjih osmijeha

Novi radni tjedan je pred nama, a s njime i naši SOS predstavnici na raznim lokacijama diljem lijepe naše.

Saznajte više