Objavljeno: srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

 Brujanje motora jučer je u ranim popodnevnim satima pozvalo sve naše SOS obitelji na druženje s članovima Oldtimer kluba „Kurbla“ iz Garešnice, koji su nas treći put posjetili sa svojim prijateljima iz Zagreba, Zadra, Bjelovara, Požege, Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Čakovca.

Osim vrijednom donacijom, ponovno su razveselili djecu vožnjama na moćnim motorima i u starim automobilima koje održavaju s puno pažnje i ljubavi. 

Nakon uzbudljivog dana, mališanima su energiju povratile kuharice restorana „Kod Bake“ koje su za sve pripremile ručak. No, kako naša djeca vole učiti nove vještine i usvajati znanja, kuharice u za njih pripremile i radionicu pripreme hamburgera, koje su naši mališani, naravno, u slast pojeli.

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.10.2019.

Rođendansko veselje u SOS Dječjem selu Lekenik

Proslavili smo 26. rođendan SOS Dječjeg sela Lekenik uz predivan program u našem SOS Društvenom centru Hermann Gmeiner, a poseban gost iznenađenja rođendanske proslave bio je pjevač Damir Kedžo.

Saznajte više

Objavljeno:
ponedjeljak, 23.09.2019.

Divan dan u Selu s ekipom ReversingLabsa

Uvijek nas razveseli kada nam u SOS Dječje selo Lekenik stigne vesela ekipa poput ove iz tvrtke ReversingLabs. A posebno kada vrijedno “zasuču rukave” i učine nam Selo još ljepšim za život.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 16.09.2019.

Veselo druženje u znaku šišmiša

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci uživala su tijekom posjete Muzeju likovnih umjetnosti u Osijeku gdje se održavala Noć šišmiša.

Saznajte više