Objavljeno: srijeda, 09.10.2019.

Moto ljubimci u posjeti djeci u Ladimirevcima

Proteklog vikenda u našem SOS Dječjem selu Ladimirevci bilo je jako uzbudljivo. Mališanima su u posjet došli ljubimci na dva i četiri kotača iz Oldtimer kluba "Kurbla".

 Brujanje motora jučer je u ranim popodnevnim satima pozvalo sve naše SOS obitelji na druženje s članovima Oldtimer kluba „Kurbla“ iz Garešnice, koji su nas treći put posjetili sa svojim prijateljima iz Zagreba, Zadra, Bjelovara, Požege, Nove Gradiške, Slavonskog Broda i Čakovca.

Osim vrijednom donacijom, ponovno su razveselili djecu vožnjama na moćnim motorima i u starim automobilima koje održavaju s puno pažnje i ljubavi. 

Nakon uzbudljivog dana, mališanima su energiju povratile kuharice restorana „Kod Bake“ koje su za sve pripremile ručak. No, kako naša djeca vole učiti nove vještine i usvajati znanja, kuharice u za njih pripremile i radionicu pripreme hamburgera, koje su naši mališani, naravno, u slast pojeli.

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.11.2019.

SOS predstavnici na osam lokacija

Oni će vam objasniti zašto vas djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi trebaju te kako im možete pomoći putem Kluba prijatelja SOS Dječjeg sela Hrvatska!

Saznajte više