Objavljeno: ponedjeljak, 18.11.2019.

Ponosimo se Ivanom

Nakon života u SOS Zajednici mladih i završetka srednje škole, naši mladi uspješno pronalaze posao ili nastavljaju fakultetsko obrazovanje. Ponosni smo na našeg Ivana koji je završio preddiplomski studij fizike!

Da, ponos je osjećaj koji nas je ispunio na prošlotjednoj promociji našeg Ivana Kovača, koji je promoviran u sveučilišnog prvostupnika fizike. Ivan je mlada osoba koja je s puno rada, želje, truda i odricanja uspjela doseći prvi dio svoga sna, odnosno uspješno apsolvirati prve tri godine fakultetskog studija.

Ivan tu ne mislili stati pa je upisao diplomski studij na Odjelu za fiziku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera kako bi postao magistar edukacije fizike i informatike. Na tom putu mi mu želimo puno sreće i uspjeha te se veselimo sljedećoj promociji i osjećaju ponosa i sreće.

Novosti

Objavljeno:
petak, 13.12.2019.

Božićna priredba u Lekeniku

Kao i svake godine, došlo je vrijeme za Božićnu priredbu u SOS Dječjem selu Lekenik. Okupilo se mnoštvo uzvanika, prijatelja, brojnih partnera i suradnika koji su uživali u raznovrsnom glazbenom i dramskom programu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 29.11.2019.

Zdravi i snažni, nastavljamo dalje

Projektom koji provodimo u partnerstvu s tvrtkom Johnson & Johnson radimo na usvajanju novih znanja o prevenciji zlostavljanja i agresivnog ponašanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 27.11.2019.

Izlet u prirodi

Djeca iz SOS Dječjeg sela Ladimirevci ovog su vikenda, zajedno s prijateljima iz PD Zanatlija planinarila Dilj gorom.

Saznajte više