Objavljeno: ponedjeljak, 18.11.2019.

Ponosimo se Ivanom

Nakon života u SOS Zajednici mladih i završetka srednje škole, naši mladi uspješno pronalaze posao ili nastavljaju fakultetsko obrazovanje. Ponosni smo na našeg Ivana koji je završio preddiplomski studij fizike!

Da, ponos je osjećaj koji nas je ispunio na prošlotjednoj promociji našeg Ivana Kovača, koji je promoviran u sveučilišnog prvostupnika fizike. Ivan je mlada osoba koja je s puno rada, želje, truda i odricanja uspjela doseći prvi dio svoga sna, odnosno uspješno apsolvirati prve tri godine fakultetskog studija.

Ivan tu ne mislili stati pa je upisao diplomski studij na Odjelu za fiziku Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera kako bi postao magistar edukacije fizike i informatike. Na tom putu mi mu želimo puno sreće i uspjeha te se veselimo sljedećoj promociji i osjećaju ponosa i sreće.

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 02.07.2020.

Ljeto u SOS Dječjem selu Ladimirevci

S početkom srpnja, najtoplijeg mjeseca u godini, u SOS Dječjem selu Ladimirevci službeno je započelo tradicionalno “Ljeto u Selu”!

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 30.06.2020.

Javni poziv trenerima na projektu

Otvaramo javni poziv trenerima na projektu - "Skrb temeljena na znanjima o traumi"! Ljubazno molimo sve zainteresirane da svoj životopis i motivacijsko pismo pošalju Ljiljani Ban, asistentici na projektu, na e-mail adresu ljiljana.ban@sos-dsh.hr. Molimo Vas da svoje prijave pošaljete najkasnije do 15.7.2020. Kandidati koji uđu u uži krug bit će pozvani na razgovor.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 29.06.2020.

SOS predstavnici – srce na terenu

Život i rad u novoj svakodnevnici, u doba koronavirusa nikome nije lak. No naši SOS predstavnici i dalje hrabro i sa smiješkom izlaze na teren i misle na naše mališane.

Saznajte više