fbpx

10 godina prijateljstva Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska – 8.5.2020.

Suradnja Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska, koja je započela 2010. godine te se kontinuirano ostvaruje kroz različite projekte i inicijative, godišnje donacije i akcije INA Kluba volontera, nastavljena je i u ovim izazovnim vremenima. Financijska sredstva ovogodišnje donacije koristiti će se za projekt „Naših prvih 10 godina – Ostani doma u SOS Dječjem selu Hrvatska“.

Pored financijske potpore, naši mališani dobili su slatkiše i pamučne zaštitne maske koje su sašile članice udruge Kamensko koje su također Inin partner.

Predsjednik Uprave Ine Sándor Fasimon izjavio je: “I u ovim teškim trenucima, kada smo suočeni s virusnom pandemijom i prijeti nam ekonomska kriza ne odustajemo od ispunjavanja svoje odgovorne uloge u društvu. Oduvijek smo bili uz one kojima je pomoć najpotrebnija i ponosni smo što već dugi niz godinama možemo pomagati i djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska kako bi lakše ostvarili kvalitetne uvjete za stvaranje brižnog doma za svako dijete. U ovom trenutku to je potrebno više nego ikad prije.”

Zahvalivši na donaciji g. Zoran Relić, direktor SOS Dječjeg sela Ladimirevci je rekao: „Mjesec svibanj je u našem Dječjem selu Ladimirevci najveseliji mjesec jer slavimo rođendan, a niti jedan u zadnjih 10 godina nije prošao bez naših prijatelja iz Ine. Inina novčana donacija, korporativno volontiranje kojim pomažu u održavanju infrastrukture, božićni pokloni za djecu koje su oni sami odabrali, a Inini radnici ih s ljubavlju kupili, čine odrastanje naše djece sigurnijim i radosnijim. Zahvaljujemo na desetogodišnjoj vjernosti i podršci koju nam pružaju. Ostali smo doma, a Ini hvala što je ostala uz nas!“

10 godina prijateljstva Ine i SOS Dječjeg sela Hrvatska
Skip to content