fbpx

Nedjelja, 9. listopada, bila je savršen dan za dolazak naših prijatelja okupljenih u humanitarnoj akciji u okviru 6. humanitarnog oldtimer maratona. Ovaj susret okupalo je toplo jesensko sunce i široki osmijesi prijatelja koji su došli družiti se sa SOS obiteljima, a pri tome su uspjeli realizirati vrijednu novčanu donaciju i donaciju u naturi.

Djeca su, kao i svih ranijih godina druženja, uživala u razgledavanju oldtimera, motora svih godišta i boja. Šetnja kroz Dječje selo i prijateljski razgovori na trjemovima naših SOS kuća uz kolač, kavu i sok, još su više učvrstili obećanje da ćemo se ponovno vidjeti i družiti za godinu dana.

Hvala od srca svim našim prijateljima okupljenim u različitim oldtimer klubovima širom Hrvatske na posjeti, lijepom druženju i vrijednim donacijama. Sigurno vozite do novog susreta!

Veliko hvala: USV Bjelovar, OTK Purgeri Zg, OTK Virovitica, OTK Classic 99 NG, OTK “KURBLA Garešnica, OTK Međimurje, OTK Ivanić grad, USV Samobor, VW Buba klub ZG, HOS VPŽ; OTK Classic Bjelovar, OTK Brod na Savi.

6. humanitarni oldtimer maraton
Skip to content