fbpx

Božićna čarolija u Dječjem selu Ladimirevci – 25.12.2020

Božićno jutro poznato je kao jutro kada djeca ustaju rano s osmjesima na licima. Ove godine puno je prijatelja učinilo Božićno jutro čarobnim našoj djeci.

Pokloni su se otvarali dugo i strpljivo. I onda bi neko mlađe dijete povikalo: mama vidi što mi je donio Djed mraz. Oni stariji su rekli: ovo je jako lijepo, hvala dobrim ljudima.

A među dobrim ljudima ove godine bili su naši prijatelji iz Irske, okupljeni pod sloganom „Moje je srce veliko“ još od 2016. godine, kada su prvi put darovali djecu iz Dječjeg sela Ladimirevci. Ove godine, potrudili su se i uspjeli za svako dijete posebno izabrati osobni poklon, a svako od 75-ero djece je pored toga dobilo i irski slatki paketić.

I SOS mame i direktor Dječjeg sela dobili su svoj poklon, a pored toga stigle su i različite društvene igre, lopte i sportski rekviziti za grupne aktivnosti. Znamo da mnogi naši prijatelji danas ne mogu biti sa dijelom svoje obitelji, isto kao i mi, ali želimo im da u krugu svojih najbližih mirno i radosno proslave Božić.

Dragi prijatelji, hvala vam na čarobnom Božiću. Sve je moguće kad u to vjeruješ.

Božićna čarolija u Dječjem selu Ladimirevci
Skip to content