fbpx

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska u potrazi je za novom generacijom SOS mama i SOS teta. Nakon 30 godina stvaranja sigurnog i brižnog doma za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, neke naše SOS mame spremaju se u zasluženu mirovinu pa se pokazala potreba za novim zaposlenicima.

Tim povodom pokrenuli smo kampanju pod nazivom ‘Budi dio koji nedostaje’ s ciljem da privučemo hrabre i predane osobe od povjerenja koje su spremne svoj život posvetiti djeci u potrebi.

Biti dijete ponekad nije lako. Osjećati se neprihvaćeno, neshvaćeno, izgubljeno. Svako dijete zaslužuje odrastati u okruženju punom ljubavi, sigurnosti i pažnje.

Punih 30 godina Udruga SOS Dječje selo Hrvatska ostvaruje misiju pružanja brižnog doma za svako dijete. Ona ne bi bila izvediva bez SOS mama – osoba koje su svoj život posvetile brizi za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi. Nakon 30 godina djelovanja u potrazi smo za novom generacijom SOS mama i SOS teta.

Tražimo hrabre, predane osobe od povjerenja koje će postati SOS mame i pružiti topli dom, osmijeh i sigurnost djeci u potrebi.

Svim zainteresiranima želimo poručiti da u SOS Dječjem selu tvoj rad postaje tvoja svrha. Tvoj osmijeh postaje dječja radost i možda si upravo ti dio koji nedostaje.

Neka tvoja ljubav i briga oblikuju budućnost djece.

Zaposli se u SOS Dječjem selu Hrvatska i budi promjena koju želiš vidjeti u svijetu.

Klikni ovdje i prijavi se!

Budi dio koji nedostaje – zaposli se u SOS Dječjem selu
Skip to content