fbpx

Veselje za blagdanskim stolom djeci i SOS mamama u SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci uljepšala je Zaklada Nema predaje.

Prihod od aukcije dresova igrača Dinama iz utakmice četvrtfinala Europa lige Dinamo – Villarreal odigrane ranije u 2021. godini doniran je Zakladi Nema predaje koja je odlučila donaciju u ukupnom novčanom iznosu dodijeliti SOS Dječjim selima Lekenik i Ladimirevci.

Kako bi djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi imala lijepe i ugodne zimske blagdane kakve zaslužuje svako dijete, zaklada je odlučila organizirati blagdanske stolove za SOS obitelji i poklone za djecu. Za potrebe ove akcije donirala iznos od 67.500,00 kn kroz 30 poklon bonova u trgovačkom lancu Konzum u iznosu od dvije tisuće kuna za namirnice potrebne za blagdanski stol za svaku SOS obitelj, 14 u Lekeniku, 16 u Ladimirevcima, kao i zabavne društvene igre i slatke poklon pakete za djecu u oba sela. Djeci su dostavljeni i prigodni blagdanski plakati s maskotom Dinama lavom Plavkom.

Zahvaljujemo svim navijačima i ljubiteljima nogometa iz Hrvatske, Europe i svijeta koji su kupili dresove i majice iz povijesne utakmice između Dinama i Villarreala i tako sudjelovali u jednoj lijepoj priči kroz Dinamovu zakladu i djecu koja odrastaju u SOS Dječjim selima.

Dinamova Zaklada ‘Nema predaje’ osigurala blagdanski stol za svako dijete
Skip to content