fbpx

Dječji maskenbal u šarenom Lekeniku – 26.2.2020.

SOS mame i SOS tete danima su marljivo izrađivale kostime te pripremale maske za one najmlađe, ali i za sebe, kako bi sve bilo spremno za fašničko ludilo. U dvorani SOS Društvenog centra Hermann Gmeiner održao se već tradicionalni Dječji maskenbal gdje su djeca ponosno predstavila svoje maske. Program je vodio prijatelj SOS Dječjeg sela i književnik gospodin Rusmir Agačević. Nakon što je najavio sve maske, predstavio nam je žiri i pozvao sve na ples. Budući da je bilo zaista odličnih kostima, žiri nije imao nimalo lak zadatak.

Treće mjesto u kategoriji grupne maske pripalo je malim doktorima, drugo mjesto osvojili su mališani koji su predstavljali karantenu, a prvo mjesto podijeli su semafori i muffini.

Treće mjesto u kategoriji pojedinačne maske pripalo je maloj vještici i opasnom laviću, dok su drugo mjesto podijeli Severina i hrabri pilot. Prvo mjesto zasluženo je pripalo Majstorici Mrkonji iz Šegrta Hlapića!

Najbolja maska zaposlenika, bez dileme, pripala je nespretnim majstorima – Patu i Matu iz animirane serije A je to!

Nakon proglašenja pobjednika zabavljali su nas Glazbeni sanjari, uz čiju smo pjesmu uživali i plesali pod maskama! Naravno, fašnik ne bi bio fašnik da ga nismo zasladili ukusnim krafnama koje su nam omogućile Pekarnice Mlinar.

Čestitamo svima na osvojenim nagrada i s nestrpljenjem iščekujemo iduću godinu i nove kreativne maske!

Dječji maskenbal u šarenom Lekeniku
Skip to content