fbpx

Ravno iz Laponije Djed Božićnjak je pokucao na vrata našeg Dječjeg sela u Lekeniku. S vrećom prepunom darova, uz prigodnu pjesmu i džepova punih slatkiša veseli bradonja oduševio je mališane. 

Širom otvorenih očiju i s osmijehom od uha do uha, djeca su ga dočekala raširenih ruku. Kao pravi domaćini u Društvenom centru SOS Dječjeg sela Lekenik, dječica su omiljenog djedicu smjestila u udobnu fotelju. Prvo su ga obasula raznim pitanjima o njegovom životu na Sjevernom polu, pripremom darova i putovanju do dječjih domova, a zatim su ga počastili božićnim recitacijama. 

Ovo druženje za pamćenje i ove su godine omogućili vjerni prijatelji iz tvrtke INA. Ispunili su djeci I mladima iz SOS Dječjih sela želje i priuštili im još jedan Božić za pamćenje. 

‘Božićne blagdane u Dječjem selu više ni ne možemo zamisliti bez naših vjernih prijatelja iz tvrtke INA. I ovoga su nas puta iznova uspjeli iznenaditi originalnim Djedom Božićnjakom, te su ispunili svaku želju naših mališana. Najmlađi su se razveselili društvenim igrama i igračkama, a mladi već planiraju na što će potrošiti poklon bonove, jer oni ipak najbolje znaju što im treba.  

Hvala od srca našim dragim prijateljima koje je uvijek pravo veselje ugostiti u Lekeniku. Raduje nas nastavak suradnje i novi uspjesi u nadolazećoj 2023. godini’, rekao je Mario Čović, direktor SOS Dječjeg sela Lekenik. 

Djed Božićnjak stigao u Lekenik
Skip to content