Kristina Ivanuš:

Na ovoj fotografiji imam šest godina i najsmješniju frizuru u Lekeniku 🙂

Unesite željeni iznos donacije

Jednokratne donacije

kn

Iznos

Odaberite metodu plaćanja.
Vaši podaci

Iznos donacije: 100.00 kn

Kristina Ivanuš:

Na ovoj fotografiji imam šest godina i najsmješniju frizuru u Lekeniku 🙂

Jednokratne donacije

kn

Iznos

Odaberite metodu plaćanja.
Vaši podaci

Iznos donacije: 100.00 kn

Imaš li Ti nekoga tko Ti daje krila?

Nekoga tko Ti daje snagu da ustraješ, da ne odustaješ?

Naša Kristina Ivanuš uzor je i nadahnuće mnogima da ustraju u ispunjenju svoga sna! Unatoč rijetkoj bolesti, unatoč odrastanju bez bioloških roditelja, Kristina je težila ostvarenju svoga sna.

Ove godine je upravo ona prepoznata kao izvanredna mlada ženska osoba i osvojila je prestižnu nagradu Hermann Gmeiner, koja se dodjeljuje mladim herojima koji su se unatoč svojim teškim životnim pričama istaknuli te postali uzor mladima u svijetu.

Kristina je odrasla u SOS Dječjem selu Lekenik, a sa samo šest godina saznala je da boluje od rijetke bolesti mišića. Uz pomoć SOS mame, tete i ostalih djelatnika SOS Dječjeg sela Hrvatska, uspjela je prebroditi bolest, a u tome joj je uvelike pomoglo i ronjenje.

Nakon djetinjstva provedenog na različitim liječenjima, Kristina se zaljubila u ronjenje i danas bez njega ne može zamisliti život. Tako uza studij menadžmenta redovito trenira i priprema se za ispit kako bi postala trenerica ronjenja.

DONIRAJ SADA – otvorite svoja srca i donirajte za sretno djetinjstvo!

Tko je donator?

Donator je punoljetna osoba koja svojim donacijama zajedno sa SOS Dječjim selom Hrvatska stvara brižan dom za svako dijete. Donator čini razliku i mališanima iz SOS dječjih sela omogućuje da ostvare ciljeve koje imaju pred sobom.

Kako i Vi možete donirati?

Na gornjem dijelu ove web stranice možete pronaći formular putem kojega postajete Donator SOS Dječjeg sela Hrvatska. Potrebno je da ga ispunite svojim podatcima. Na taj način će se odmah realizirati Vaša jednokratna donacija sukladno podacima upisanima na stranici pružatelja usluga CorvusPay. Želite li sami dati jednokratnu donaciju, putem internet bankarstva ili uplatnice, slobodno nas kontaktirajte.

Prihvaćamo sljedeće kreditne kartice

 

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Gdje možete pronaći sve potrebne informacije?

Sve informacije vezane uz donacije, aktualna događanja u našim selima, kao i one vezane za sam rad SOS Dječjeg sela Hrvatska možete pronaći na našoj web stranici, ili na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube kanal).

Ako ne pronađete informaciju koju tražite, uvijek nam se možete obratiti i postaviti pitanje na e-mail: ili na telefon: 01/4618 206. Putem e-maila ili telefonom u svakom trenutku možete javiti i informaciju o promjeni svojih osobnih podataka ili o preferiranom obliku komunikacije.