fbpx

Postani prijatelj djeci koja odrastaju bez roditelja

Odaberi iznos mjesečne donacije

Klub prijatelja

Vaši podaci

Iznos donacije: 15.00€

Postani prijatelj djeci koja odrastaju bez roditelja

Odaberi iznos mjesečne donacije

Klub prijatelja

Vaši podaci

Iznos donacije: 15.00€

Naši mladi naš su ponos

Naši mladi naš su ponos

Ana Barišić

Moja SOS mama me uvijek podržavala. Nikada ne govorim ljudima da mi je SOS mama druga mama. Ona je moja mama! Kada razmišljam o dobrim stvarima u životu, svojoj sam odgajateljici zahvalna na svemu što i dalje čini za mene i moju braću.

Ivan Šarić

Važno je da se mladi u alternativnoj skrbi ne osjećaju kao izdvojeni dio populacije, već kao i sva druga djeca. Meni je lijepo kada mi se i danas matična odgajateljica javi i pita me kako sam. Bitno je znati da netko misli na tebe iako više nisi tamo, i da je Dom zbilja dom, a dom čine ljudi.

Ivan Kovač

Sada shvaćam da je SOS Dječje selo bila dobra odluka jer su ljudi u tom sustavu prepoznali moju želju, motivaciju i ambicije, i kada god to prepoznaju puno ulažu u dijete, guraju ga, ohrabruju da si to ostvari.

Ivan Gračić

Kada sam se pripremao za prelazak u SOS Zajednicu mladih, jako su mi pomogli savjeti moje starije sestre. Svaki put kada bi Martina navratila u Lekenik, pričala bi mi o životu u Zajednici. Tako je bilo i s ronjenjem, pripremila me je na sve, pa sam zato bio još više motiviran i jedva sam čekao zimski zaron. Jer ako je mogla moja sestra Martina, onda mogu i ja!

Kristina Ivanuš

Nije bilo lako prilagoditi se na život u SOS Dječjem Selu, no SOS mama Goga uljepšala mi je djetinjstvo. Ona je bila moja sigurna luka u koju znam da se uvijek mogu vratiti. Od nje sam jako puno naučila u životu i zato joj veliko hvala.

Josip Muslić

Nogomet sam počeo trenirati pri samom dolasku u SOS DS Lekenik, sa šest godina. Danas imam 16 godina i igram sa seniorima, što je neopisiv osjećaj. Velika mi je želja jednog dana zaigrati za reprezentaciju.

Marija Livaja

Svojim primjerom želim ohrabriti djecu koja odrastaju u alternativnoj skrbi. Poznat mi je osjećaj manjka samopouzdanja, jer ne odrastaš uz vlastite roditelje. No, ako si dovoljno jak, onda si i sposoban izdići se iznad problema i napraviti svoj život lijepim.

Tko je član Kluba prijatelja?

Član Kluba prijatelja je punoljetna osoba koja svojim redovitim mjesečnim donacijama zajedno sa SOS Dječjim selom Hrvatska stvara brižan dom za svako dijete. Članstvom u Klubu prijatelja pomažete stvaranju obitelji za našu djecu.

Što radi član Kluba prijatelja?

Biti Prijatelj djeci u SOS dječjim selima važna je uloga jer Prijatelj je netko tko ti daje potpunu slobodu da budeš ono što jesi. Vaše redovite mjesečne donacije čine razliku i zato djeca i mladi u SOS dječjim selima mogu odrastati kao i svako drugo dijete u toplini doma uz bezuvjetnu ljubav SOS mama. Redovite mjesečne donacije jedine nam mogu omogućiti planiranje budućnosti i provedbu potrebnih aktivnosti. To je ključ uspjeha zbog kojega sve ove godine uspješno skrbimo za naše mališane.

Kako postati član Kluba prijatelja?

Član Kluba prijatelja možete postati na dva načina – osobno se uključiti kod naših SOS predstavnika ili putem online formulara (tiskanice) na našoj web stranici. Sve što Vam je potrebno jeste Vaša bankovna ili kreditna kartica i, naravno, želja za sklapanjem novog prijateljstva.

1. Osobno uključivanje kod SOS predstavnika – naše nasmijane SOS predstavnike možete zateći u shopping centrima, trgovačkim lancima, na javnim gradskim površinama ili Vam jednostavno mogu pokucati na vrata. U svakom slučaju rado će Vam pojasniti što i kako radimo te kako i Vi možete postati član Kluba prijatelja. SOS predstavnici uvijek nose majice s našim logom i ID iskaznicu sa svojim podatcima i uza se imaju formular putem kojega možete aktivirati svoje redovite mjesečne donacije, odnosno trajni nalog ili SEPA formular. Nakon što SOS predstavnik ispuni potrebne podatke, Vama ostaje jedan primjerak obrasca dok drugi SOS Dječje selo Hrvatska dostavlja u Vašu banku na provedbu i on vrijedi do Vašeg opoziva. Na taj način postajete član Kluba prijatelja i Vaše redovite mjesečne donacije započinju prvi puta s datumom koji ste utvrdili na obrascu. Ukoliko želite sami pokrenuti trajni nalog, slobodno nas kontaktirajte.

2. Uključivanje putem online obrasca – na gornjem dijelu ove stranice nalazi se obrazac putem kojeg postajete član Kluba prijatelja. Nakon što ga ispunite i unesete podatke sa svoje kreditne ili debitne kartice, prva donacija biti će odmah realizirana, a daljnje redovite mjesečne donacije ponavljati će se svaki mjesec do Vašeg opoziva.

Prihvaćamo sljedeće kreditne kartice

Pri plaćanju na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.

Kako biti aktivan član Kluba prijatelja?

Biti aktivan član Kluba prijatelja nikada nije bilo jednostavnije. Pravi prijatelji među sobom uvijek dijele svoje priče i tajne, zašto bi u ovom prijateljstvu bilo drugačije?

I Vi možete podijeliti sa svojom obitelji i prijateljima da ste Prijatelj SOS Dječjeg sela Hrvatska i pozvati ih da postanu dio naše velike obitelji. Možete im usmeno ispričati nešto o našem prijateljstvu i/ili ih virtualno pozvati putem društvenih mreža da se sami uključe.

Svoju aktivnost možete pokazati i  angažiranim sudjelovanjem u zajedničkoj komunikaciji s nama jer Vaše mišljenje nam je iznimno važno. Rado ćemo poslušati Prijatelja koji nas usmjerava u dobroj vjeri da budemo još bolji i uspješniji.

Mnogo Vas šalje upite kada možete doći i posjetiti SOS dječja sela – ovim putem Vas pozivamo da nas pratite, kako na našoj web stranici, društvenim mrežama tako i da pratite e-Newsletter koji primate od nas, jer kada se održavaju pojedini događaji u selima vjerni Prijatelji su rado viđeni gosti.

Gdje član Kluba prijatelja može pronaći sve potrebne informacije?

Sve informacije vezane uz Klub prijatelja, aktualna događanja u našim selima, kao i one vezane uz sam rad SOS Dječjeg sela Hrvatska možete pronaći na našoj web stranici, ili na našim društvenim mrežama (Facebook, Instagram, LinkedIn, Youtube kanal).

Ukoliko ne pronađete informaciju koju tražite, uvijek nam se možete obratiti i postaviti pitanje na e-mail: ili na telefon: 01/4618 206. Putem e-maila ili telefonom nam u svakom trenutku možete javiti i informaciju o promjeni svojih osobnih podataka ili o preferiranom obliku komunikacije.

Kako prestati biti član Kluba prijatelja?

Ukoliko Vam Vaše prilike više ne dopuštaju da donirate, u svakom trenutku možete opozvati svoje redovite mjesečne donacije jer one su prije svega dobrovoljne. Kontaktirajte nas na e-mail: ili na telefon: 01/4618 206, a mi ćemo Vas uputiti u daljnje korake.

U slučaju da se okolnosti promijene i da se ponovno odlučite postati član Kluba prijatelja, slobodno nam se javite – bit će nam drago.

Skip to content