fbpx

S početkom nove godine dolazi i vrijeme za promišljanje i nove odluke. Vrijeme je da razmislimo o stvarima koje su nam važne i da razmotrimo kako možemo napraviti razliku u životima drugih. Za nas je nova godina vrijeme da se ponovno posvetimo našoj misiji pružanja brižnog doma za svako dijete. Jedan od načina na koji to činimo je pomoću podrške koje dobivamo od vjernih članova Kluba prijatelja koji svojim mjesečnim donacijama podupiru odrastanje djece u SOS Dječjim selima. Ako poželite postati prijatelj djece i uključiti se u naš Klub prijatelja, dovoljno je izdvojiti nekoliko minuta vremena i saslušati naše SOS predstavnike koji će vam ispričati sve što vas zanima o našem radu i djelovanju. Ovoga tjedna Zagrebački tim možete vidjeti na sljedećim lokacijama:

  • IKEA 16.01. – 18.01.
  • Kaufland Sesvete16.01. – 18.01.
  • SC Prečko 19.01. – 20.01.
  • SC Point 19.01. – 20.01.

Osiječki tim moći ćete susresti u:

  • Kaufland Đakovo 16.01. – 18.01.
  • Mall Osijek 19.01. – 20.01.

U periodu od 16. do 20.01. naši SOS predstavnici kucati će na vratima domova u Osijeku i okolici:

  • Vukovar, Vinkovci, Osijek, Čamagajevci, Pačetin, Đakovo, Tomašanci, Gorjani, Josipovac, Čepin, Punitovački, Sarvaš, Beli Manastir, Šečerana, Branjin Vrh, Petlovac, Kneževo,Popovac, Branjina, Tenje, Klisa, Đakovački Selci, Rokovci, Andrijaševci, Semeljci, Tordinci, Vuka.

Također, od SOS predstavnika možete primiti i poziv gdje će vam tijekom ugodnog razgovora ispričati sve što vas zanima o životu djece u SOS Dječjim selima u Hrvatskoj. Ukoliko ih sretnete na ulici, zastanite pored njih i poslušajte što vam imaju za reći, a ako pozvone na vaša vrata, pustite ih u svoje domove i pomozite da i naša djeca imaju sretno i bezbrižno djetinjstvo, kakvo i zaslužuju.

Donirajte i darujte nadu djeci u potrebi
Skip to content