fbpx

Doniraj za sretno djetinjstvo – 8.2.2021.

Pomagati onima kojima je pomoć potrebna predivan je osjećaj, jer kada im pomažemo, dajemo im priliku da sjaje i ostvare svoje snove. Baš iz tog razloga pozivamo vas da otvorite svoja srca i postanete dio našeg Kluba prijatelja. Odvojite nekoliko minuta za naše SOS predstavnike koji će vam s osmijehom na licu ispričati sve što vas zanima o životu i odrastanju djece u SOS Dječjim selima, te vam ponuditi da im pomažete redovitim mjesečnim donacijama. Lako ćete ih prepoznati na ulici ili nekom od trgovačkih centara jer su obučeni u prepoznatljive narančaste pregače, nose svoje ID iskaznice te zaštitne maske i rukavice. Također, od SOS predstavnika možete primiti i poziv. Naši djelatnici u pozivnom centru mogu vas nazvati i tijekom ugodnog razgovora dati vam sliku sretnog odrastanja u SOS Dječjim selima.

Ovoga tjedna naše predstavnike možete susresti na nekoliko lokacija.
U Zagrebu ih možete sresti u robnoj kući Ikea i Kauflandu na Jablanskoj od 8.02. do 10.02., te u Emmezeti na Jankomiru od 11.02. do 13.02. Također, u periodu od 8. do 13.02. naši SOS predstavnici nalaziti će se i u Velikoj Gorici, Karlovcu i Bjelovaru.

U Slavoniji će vam pokucati na vrata u Slavonskom Brodu i okolici (Gundinci, Babina Greda) od ponedjeljka 8.02. do srijede 10.02., a u četvrtak 11. i petak 12.02 u Vinkovcima, Vukovaru, Rokovcima, Andrijaševcima, Ceriću, Bizovcu, Petrijevcima, Bršadinu, Korođu, Bilju, Cretu Bizovčkom, Dardi, Nemetinu, Savašu, Bijelom Brdu, Tenji i Osijeku (Centar, Sjenjak, Jug2).Mi vas pozivamo da im otvorite svoja vrata i saslušate na koji način možete pomoći djeci iz SOS Dječjeg sela Hrvatska i postati njihov prijatelj.

Doniraj za sretno djetinjstvo
Skip to content