Kako pomoći?

Prijava za donaciju

kn

Želim saznati više o životu u SOS Dječjim selima i primati SOS Glasnik:
SOS Glasnik šaljemo četiri puta godišnje putem e-maila.
SOS Dječje selo Hrvatska prikuplja i obrađuje osobne podatke u skladu sa odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka Europske unije (GDPR). Detaljnije informacije možete pročitati u našoj Politici o privatnosti.

Od prvog dana rada, SOS Dječje selo Hrvatska brine o djeci bez roditelja ili odgovarajuće roditeljske skrbi, neovisno o njihovoj rasnoj, nacionalnoj ili vjerskoj pripadnosti, pružajući im ljubav, sigurnost i dom. Pozivamo sve da ulažu s nama u rast i razvoj djece, možete donirati online, putem uplatnice ili pozivom na Humanitarni telefon.

SOS Dječje selo Hrvatska se obvezuje pružati zaštitu osobnim podacima donatora, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o donatorima potrebne za izvršenje transakcije.

SOS Dječje selo Hrvatska se obvezuje donirana sredstva trošiti isključivo za rad na ostvarenju ciljeva, a povrat jednom doniranih sredstava nije moguć.

Udruga SOS-Dječje selo Hrvatska
OIB: 40473432889
Zavrtnica 5/III, 10 000 Zagreb, Hrvatska
tel: +385 1 4610066
fax: +385 1 4618208
e-mail: info@sos-dsh.hr

Prihvaćamo sljedeće kreditne kartice

American Express MasterCard Maestro Visa

Plaćanje na našim web stranicama potpuno je sigurno

Pri plaćanju na našoj web stranici koristite CorvusPay - napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Kliknite za detalje.

American Express – Jamstvo sigurne online kupnje MasterCard SecureCode Verified by Visa

Prema pozitivnim propisima u Republici Hrvatskoj donacije fizičkih osoba ne podlježu oporezivanju. Donacije pravnih osoba porezno su priznati trošak s osnove plaćanja poreza na dobit ako je iznos donacije manji od 2% prihoda ostvarenog u prethodnoj godini, dok je s Zakonom o porezu na dodatnu vrijednost propisano da se PDV-a oslobađaju donacije pravnih osoba u novcu.
Techsoup validacijski token: b3e9f404@DjjslHrvtsk105