Novosti

Novosti i obavijesti

Novosti

Objavljeno: srijeda, 26.08.2020.

Tko kaže da je ljeto gotovo?

Kako iskoristiti zadnje zrake sunca i bezbrižno brčkanje u plićaku znaju naša djeca. Iako je ljeto već polako u smiraju zadnje fotografije s mora stižu iz Rovanjske.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: ponedjeljak, 17.08.2020.

Posebni obrazovni program

I ove školske godine tim programa Brižan dom za svako dijete provodio je projekt POP - SOS Dječje selo Hrvatska na području Grada Gline. Projekt se provodio u partnerstvu sa OŠ Glina uz financijsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: četvrtak, 13.08.2020.

Sretan put draga Lea

Vrućeg 13. kolovoza 2020. godine, napustila nas je draga prijateljica Lea Sokolić. Njezin dugogodišnji angažman u Udruzi SOS Dječje selo Hrvatska ostavio je neizbrisivi trag na našim kolegama, kao i djeci te mladima koji su odrastali u skrbi SOS Dječjeg sela Hrvatska.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: utorak, 11.08.2020.

Sloga

Lutkarska predstava, bogata likovna izložba, plesne koreografije i pjevački nastupi bile su glavne točke priredbe u SOS Dječjem selu Ladimirevci održanoj u sklopu manifestacije „Ljeto u selu“.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno: petak, 31.07.2020.

Kristina Ivanuš osvojila Hermann Gmeiner priznanje!

Biti inspiracija i uzor mladim osobama diljem svijeta velika je čast. Upravo takva je naša Kristina Ivanuš, koja se ove godine okitila Hermann Gmeiner nagradom.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
srijeda, 23.09.2020.

Koje je vaše sigurno mjesto?

Udruga SOS Dječje selo Hrvatska održala je Nacionalnu kick-off konferenciju u okviru europskog projekta (REC) ‘Sigurna mjesta i nesmetan razvoj djece – integriranje praksi temeljenih na znanjima o traumi u sustav alternativne skrbi’.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
četvrtak, 17.09.2020.

Naša Kika kao kuma izložbe

Čini se da ovih dana nema osobe koja ne bi željela, barem nakratko, biti u društvu naše Kristine Ivanuš. Mlada, uspješna, dobitnica Hermann Gmeiner nagrade ovoga puta uljepšala je otvaranje pokretne izložbe 'Blago Jadranskog podmorja'.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
utorak, 08.09.2020.

Uz čvrsti zagrljaj SOS mame hrabro u avanturu života

Kako to već biva s početkom rujna dolaze nam novi počeci. Tako se ove godine od SOS Dječjeg sela Lekenik oprostilo sedam osmaša.

Saznajte više