Objavljeno: petak, 13.12.2019.

Božićna priredba u Lekeniku

Kao i svake godine, došlo je vrijeme za Božićnu priredbu u SOS Dječjem selu Lekenik. Okupilo se mnoštvo uzvanika, prijatelja, brojnih partnera i suradnika koji su uživali u raznovrsnom glazbenom i dramskom programu.

 Priredba je započela nastupom KUD-a Kolovrat koji su nas zagrijali božićnim pjesmama, a nakon njih naši najmlađi mališani iz Male igraonice u duhu Božića otpjevali su pjesmu Na Božić ispuni nas svjetlom.

U ime udruge SOS Dječje selo Hrvatska pozdravni govor održala je dr. Lea Sokolić, članica Predsjedništva udruge SOS DSH, a sretne i vesele blagdane svim uzvanicima zaželio je i načelnik općine Lekenik, gospodin Ivica Perović.

Nakon uvodnih govora, slušali smo književnika Rusmira Agačevića koji nam je recitirao pjesmu „Božić u Lekeniku“, Malo kazalište bajki predstavilo nam je izvadak iz Malog princa, a dramska grupa objasnila nam je kako „Bez alata nema zanata“!

Kako proslava ne bi bila proslava bez glazbenog programa, za taj dio pobrinula se svima već dobro poznata Jana Pelikan i klavirski trio te bend SOS Dječjeg sela Lekenik – Glazbeni sanjari.

Nakon priredbe voditeljica programa nazočne je pozvala na osvježenje na katu te svima zaželjela blagoslovljen Božić i sretnu novu godinu.

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 01.06.2020.

SOS predstavnici ponovno na terenu

Nakon poduže pauze zbog koronavirusa, od danas su naši SOS predstavnici ponovno na terenu.

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
ponedjeljak, 25.05.2020.

SOS Dječje selo Ladimirevci obilježilo svoj 23. rođendan

Činilo se da će ovaj rođendan, osim bez prijatelja, proći i bez proslave. Ali,Lada i Miro, stanovnici Dječjeg sela koji se pojavljuju u posebnim prigodama, došli su na genijalnu ideju...

Saznajte više

Novosti

Objavljeno:
petak, 15.05.2020.

Sretan vam Međunarodni dan obitelji

U SOS Dječjem selu Hrvatska stvaramo obitelj za djecu bez roditeljske skrbi i pomažemo im oblikovati budućnost jer smatramo da svako dijete zaslužuje odrastati u brižnom domu.

Saznajte više